11.10.2019
Dan Bordeianu arata total altfel! Cat s-a schimbat actorul de cand juca in serialul „Numai iubirea”
A disparut din productiile TV, dar nu si din piesele de teatru, iar acum filmeaza un lungmetraj. Imaginea lui e insa alta acum.

Dan Bordeianu s-a mutat cu familia la Branesti, acolo unde tatal sau avea o casa, iar in imaginile pe care le posteaza pe Instagram e total schimbat, semn ca noua viata i-a adus si o alta imagine. „Cu fabuloasa mea sotie, Teo­dora, cu magnifica mea fiica, Maria, cu cea mai re­laxata fiinta de pe pamant, motanul Ariel - si el salvat de la moarte precum lemnele mele. Imi pla­ce casa noastra de la Branesti. A fost ini­tial cons­truita de tata, intre 1980 si 1990. Incet, piatra cu piatra. Tata s-a stins in 1997, dar eu am refuzat sa o vindem, chiar daca sora mea si ma­ma parca asta vo­iau.

Simteam ca ramasesem barbatul din fa­milie, ca trebuia sa am grija de ele, dar nu am vrut sa vand. Cu banii de student am inceput sa reno­vez casa, iar cand lucram in televiziune, chiar mi-a mers mai bine si am putut sa o pun la punct. Apoi am hotarat sa ma mut in ea, am marit-o treptat, m-am jucat cu arhitectura, cu designul, iar azi inca tot nu ma satur sa ma uit in jur si sa ma minunez. Imi place. Sunt foarte norocos'”, marturiseste actorul pentru Formula As.

Bordeianu filmeaza acum pentru un nou film, „Cautatorul de vant”, iar din distributie face parte si Adrian Titieni. „Am si eu demonii mei, dar am avut mai multi in trecut. Acum pot spune ca sunt intr-o zona de echilibru. De cativa ani, chiar lucrez destul de mult, fiind norocosul posesor al unei curti generoase, in afara Bucurestiului. Mi-am fa­cut atelierul meu, unde mesteresc di­fe­rite obiecte. Sunt acele lucruri pe care mi le-am dorit mereu, pe care le vedeam in reviste de design, dar pe care nu le gaseam niciodata. Ei bine, acum mi le fac sin­gur. La inceput cu timi­di­tate, apoi adancit intr-un proces constiincios de in­vatare, de studiu, de abordare de tehnici di­ferite. Poate lucrul care-mi place cel mai mult este ca obiectele mele de mo­bilier sunt facute din... resturi. Bucati de lemn sal­vate, fie ca sunt ga­site prin paduri, fie ca sunt re­cu­perate de pe la oameni.’’, a marturisit Dan Bordeianu.

Sursa foto: Instagram.com

Articole din aceeasi categorie