11.06.2024
„Dacă îți dorești să faci o schimbare, o faci”! Prezentatoarea emisiunii iSănătate, Vlada Mardari, îți explică cum poți fi mai eficient în tot ceea ce presupune protejarea mediului - VIDEO

Cum putem fi mai eficienți la tot ce înseamnă protecția mediului și îngrijirea lui aflăm de la Vlada Mardari, invitată în studio la O Seară Perfectă.

„Foarte mult mă preocupă acest subiect, să știi că eu sunt extrem de fericită că noi dedicăm o săptămână întreagă acestui subiect, aici, la PRO TV”, spune Vlada Mardari, prezentatoarea emisiunii iSănătate.

Sunstroke Project și Natalia Barbu lansează împreună piesa „Cherchez la Femme” - VIDEO

Schimbările se pot realiza doar dacă conştientizăm importanța lucrurilor.„Eu consider că putem face o schimbare chiar de azi, prin simplul fapt de a conștientiza anumite lucruri care ne-ar părea banale. Toți știm că nu este bine să arunci acel deșeu, dar până la urmă vedem ce se întâmplă în natură, vedem cât de poluată este ea, pe mine chiar mă doare și mă simt rușinată de un popor care nu respectă natura”, a adăugat prezentatoarea.

Vlada se consideră un exemplu pentru fetița sa. „Eu cu fetița mea, Naomi, când ne plimbăm, îi spun: „Vezi acel deșeu, o persoană needucată l-a aruncat și l-a lăsat așa, uite, eu o să-l strâng” și ea mă ajută. Este vorba de a atrage atenție acestui subiect și asta e foarte simplu”.

În săptămâna verde, reporterițele de la Pro TV s-au mobilizat și au strâns gunoiul din pădure! Cum s-au descurcat fetele, dar și cât gunoi au reușit să adune - VIDEO

Psihoterapeutul Andriana Verega a creat un proiect unic de dezvoltare personală: „L-am copt vreo 4 ani pentru a veni cu ceva într-adevăr de valoare” - VIDEO

Întrebată care sunt lucrurile elementare pe care le face în stilul ei de viață și pe care le poate repeta oricine, Vlada a răspuns: „Eu spun mereu să ne hidratăm și în același timp foarte mulți oameni cumpără aceste sticle din plastic, eu aș zice să optăm pentru opțiunea mult mai sănătoasă și mai economă, eficientă, mereu am câteva termosuri în care păstrez apa în dependență de temperatura de afară. Vreau să vă fac conștienți de acest lucru, să renunțați la sticlele de plastic, să aveți una pe care o reutilizați. Schimbarea pe care o putem face e să ne propunem ca scop să producem mai puține deșeuri, din gândirea moldovenilor că trebuie mereu mai mult, că o să ne trebuiască cândva, noi producem foarte multe deșeuri”.

Este doar o percepție că pentru a duce un stil de viață ecologic, sănătos te costă mai scump. „Nu putem pune o ștampilă și zice că este mult mai scump, este o percepție, dacă punem din punct de vedere al transportului, e mai accesibil și mai ușor să circuli cu transportul public. Dacă vorbim despre reciclare, dacă tu ți-ai cumpărat o pereche de blugi calitativi, îi porți mult timp și rămân într-o stare ok, poți să-i dărui cuiva. Este vorba de mindset și dacă îți dorești să faci o schimbare, o faci”.

La final, Vlada Mardari a fost provocată și la un challange.

Vlada Mardari, sedinta foto pentru VIP Magazin. „Eu tin in mana unul dintre  cele mai sanatoase produse din lume si unul dintre cele mai recomandate.”
Articole din aceeasi categorie