11.07.2022
Cum se simte Rihanna la cateva luni de la nastere si cand intentioneaza sa il arate publicului pe micutul sau: „Se straduie sa fie o mama buna pentru copilul ei...”

In urma cu doua luni, interpreta Rihanna a devenit mama pentru prima data. Sarcina cantaretei a fost unul dintre cele mai discutate subiecte din aceasta primavara: vedeta a aparut la toate evenimentele in cele mai indraznete tinute si, astfel a distrus orice stereotip despre modul in care o femeie „ar trebui” sa se imbrace atunci cand este insarcinata. 

Dupa nastere, vedeta practic a disparut din ochii publicului. Si abia acum, Rihanna se intoarce la viata si rutina ei obisnuita. Recent, vedeta a fost surprinsa la concertul iubitului sau, A$AP Rocky.

Renumita actrita Kirsten Dunst si Jesse Plemons s-au casatorit

Acum cateva zile, sursele apropiate ale Rihannei au spus editiei HollywoodLife cum se simte interpreta dupa nastere. Dupa spusele lor, vedeta inca nu este gata sa-l arate pe fiul sau nou-nascut publicului. Ea si iubitul sau sunt extrem de preocupati de intimitatea vietii bebelusului lor, asa ca pana cand fiul lor a fost vazut doar de cele mai apropiate persoane si de rudele lor. 

Compania Twitter l-a dat in judecata pe Elon Musk. Vezi care este motivul

„In ciuda faptului ca Rihanna primeste mult ajutor, ea incearca singura sa il ingrijeasca pe fiul ei si incearca sa-i acorde cat mai multa atentie si timp. Ea invata in fiecare zi si se straduie sa fie o mama buna pentru copilul ei. Ea nu se bazeaza doar pe ajutorul bonelor. Ea si A$AP Rocky se trezesc noaptea impreuna, hranesc copilul, ii schimba scutecele”, a mentionat sursa. 

Articole din aceeasi categorie