11.07.2022
Compania Twitter l-a dat in judecata pe Elon Musk. Vezi care este motivul

In urma cu cateva zile, a fost anulata una dintre cele mai mari si mai asteptate oferte ale anului - Elon Musk s-a razgandit sa cumpere reteaua de socializare Twitter pentru 44 de miliarde de dolari. Cert este ca reprezentantii Twitter nu au oferit informatii complete despre conturile false si spamurile de pe platforma, motiv pentru care miliardarul a refuzat sa cumpere compania. 

In zilele urmatoare, Twitter intentioneaza sa inceapa un proces judecatoresc impotriva lui Elon Musk. Interesele lor vor fi reprezentate de avocatii Wachtell, Lipton, Rosen & Katz, relateaza Bloomberg, in special Bill Savitt si Leo Strain, fosti cancelari ai Curtii din Delaware.

De la Jessica Simpson - la Britney Spears! Vezi cum aratau cele mai fatale blonde ale anilor 2000. Erau invidiate de toate fetele - FOTO

La randul sau, Elon Musk a atras in acest caz compania Quinn Emanuel Urquhart & Sullivan LLP., cu care a mai colaborat. Atunci avocatii au reusit sa ii apere interesele intr-un dosar de calomnie. De asemenea organizatia il reprezinta si intr-un proces, care inca este in desfasurare, impotriva actionarilor care au incercat sa privatizeze Tesla. 

In prezent, Elon Musk este obligat sa achite companiei Twitter o amenda in suma de un miliard de dolari. 

Articole din aceeasi categorie