10.02.2024
Cum s-a razbunat o femeie pe sotul infidel. Fapta ei, criticata dur de internauti: „Ar fi trebuit sa gandesti inainte sa actionezi”

O femeie inselata de sot a ales sa se razbune intr-un mod cu totul si cu totul inedit, dar faptele ei au fost taxate de internauti, multi dintre acestia fiind de parere ca a mers prea departe.

La scurt timp dupa ce a aflat ca barbatul pe care il iubea i-a fost infidel, femeia, a carei identitate nu a fost dezvaluita, a ales sa se razbune intr-un mod inedit. Concret, ea a ales sa spuna lumii intregi ce a patit, dar fapta ei a fost criticata de utilizatorii de internet.

Fara sa stea pe ganduri, ea a scos salteaua pe care a dormit alaturi de sotul infidel in fata casei si a scris pe ea un mesaj dur.

„Am schimbat yala, X(numele partenerului). Ia patul si du-l la ea (n.r. amanta). Nemernicule. Voi divorta. Le-am spus copiilor ce ai facut in patul nostru si nu-si mai iubesc tatal”, a fost mesajul scris cu vopsea rosie pe salteaua scoasa afara.

„Mesajul” nu a fost vazut doar de vecini, insa. Ea a fotografiat salteaua si a postat-o pe Reddit, fara sa-si dezvaluie identitatea, starnit astfel ample comentarii.

Saltea scoasa in fata casei

Mai exact, utilizatorii de internet s-au impartit in doua tabere, unii dintre ei fiind de parere ca a mers prea departe: „Asta este furie si ar fi trebuit sa gandesti inainte sa actionezi”, „Sa-ti critici partenerul pentru ca te-a inselat este in regula, dar copiii merita sa aiba o relatie buna cu tatal lor”.

Au existat si oameni care au sarit in apararea ei, fiind de parere ca faptele ei sunt justificate: „Copiii merita sa stie de ce familia lor s-a destramat. Ei sunt mai destepti decat credem, asa ca trebuie sa le acordam <<credit>>”., „Merita sa stie ca o persoana atat de importanta in viata lor a gresit”.

Articole din aceeasi categorie