21.10.2022
Britney Spears si sotul sau, Sam Asghari, planuiesc sa devina parinti cat mai curand

In aceasta primavara, Britney Spears a suferit un avort spontan. Cantareata era in asteptarea primului sau copil de la sotul ei, Sam Asghari. Atunci, interpreta a publicat un text emotionant in care le-a anuntat urmaritorilor sai vestea cea rea. 

„Cu mare tristete anuntam ca am pierdut copilul. Cred ca este un moment groaznic pentru fiecare parinte... Insa, iubirea noastra este puterea noastra. Vom continua sa incercam sa cream o familie numeroasa. Multumim tuturor pentru sprijin. Sam si Britney”, au scris vedetele pe retelele sociale. 

O noua iubita! Kanye West a fost fotografiat de paparazzi in timpul unei intalniri romantice cu o brazilianca focoasa - FOTO

Britney Spears nu intentioneaza sa renunte la visul sau de a deveni din nou mama. Editia HollywoodLife relateaza ca ea si Sam Asghari planuiesc sa aiba un copil comun cat mai rapid. 

Britney Spears si Sam Asghari sunt impreuna de aproximativ cinci ani. Toamna trecuta, antrenorul de fitness a cerut-o in casatorite pe interpreta. Iar in vara anului 2022, cei doi au jucat o nunta spectaculoasa. 

Emily Ratajkowski a confirmat oficial ca este intr-o relatie. Vezi cine este iubitul ei: „Nu mai sunt singura”

Articole din aceeasi categorie