19.11.2023
Cum arata tanara care a investit 37.000 de dolari in aspectul fizic, intr-un singur an: „E foarte important sa arati bine!”

O femeie in varsta de 32 de ani, care traieste in Miami, Statele Unite ale Americii, a dezvaluit ca investeste 37.000 de dolari in fiecare an in aspectul ei fizic si le-a incurajat si pe alte tinere sa „treaca la alt nivel”, ca sa-si imbunatateasca viata pe toate planurile.

Koko Slunjski, in varsta de 32 de ani, s-a mutat din Croatia in Statele Unite ale Americii in urma cu zece ani, iar ulterior a invatat cat de important este aspectul fizic.

„Engleza nu este limba mea nativa. Asa ca aspectul meu fizic este important, este ca si cum as comunica cu cineva inainte sa vorbesc”, a spus ea intr-un interviu pentru Southwest News Service.

In ultimele 12 luni, Slunjski sustine ca a cheltuit aproximativ 37.000 de dolari pentru a-si imbunatati aspectul fizic. Concret, ea spune ca a platit 1.300 de dolari pe manichiura ruseasca, 600 de dolari pentru pedichiura, 300 de dolari pe ingrijirea parului si 2.000 de dolari pe produse de ingrijire a pielii si diferite tratamente.

Koko Slunjski / Profimedia Images

De asemenea, ea a marturisit ca si-a schimbat garderoba, alegand numai haine de designer, pe care a platit mai bine de 30.000 de dolari.

Desi multi o critica pentru stilul de viata pe care il duce, tanara sustine ca nu este deranjata de comentariile negative.

„Sa ai grija de tine inseamna sa iti doresti sa fii in cea mai buna forma a ta si nu iti este frica sa faci eforturi”, a spus ea, marturisind, de asemenea, ca multi oameni i-au reprosat ca nu va gasi niciodata un barbat care sa-i fie alaturi din cauza faptului ca isi indreapta toata atentia si toti banii in aceasta directie, fiind preocupata doar de aspectul fizic.

Koko Slunjski / Profimedia Images

In plus, tanara sustine ca nu ar iesi niciodata cu un barbat care ii este inferior in ceea ce priveste veniturile: „Ies doar cu un barbat care stie ce vrea si care face eforturi sa se dezvolte”.

Din fericire, ea a gasit deja linistea in bratele unui consultant de 34 de ani, care o incurajeaza sa duca stilul de viata pentru care s-a facut remarcata, ea declarand ca nu se bazeaza pe el pentru cheltuielile exagerate.

„Nu sunt o fata bogata. Mi-am cumparat singura tot ce mi-am dorit”, a mai spus ea.

Articole din aceeasi categorie