24.08.2022
Cum arata si ce face singurul frate al Angelinei Jolie in 2022! Afla povestea de viata a regizorului - FOTO

Nu toata lumea stie ca celebra actrita de la Hollywood Angelina Jolie are un frate mai mic, James Haven. In timp ce actrita a fost in centrul atentiei zeci de ani, fratele ei nu este atat de popular, desi el este, de asemenea, direct legat de industria filmului. Afla unde se afla acum si care este activitatea sa de baza.

Celebrul sarut de sora

Angelina Jolie si James Haven

In 2000, Angelina Jolie a fost nominalizata la Oscar pentru rolul ei din Girl, Interrupted. Atunci avea doar 24 de ani, dar a devenit rapid o mare vedeta, primind deja un Glob de Aur si o nominalizare la premiul Emmy pentru rolul ei din filmul Gia.

Ecaterina Gurscaia a fost ceruta in casatorie! Vezi poza emotionanta publicata de cea care a invins lupta cu cancerul: „Cel mai usor da..” - FOTO

In acea seara, fratele ei James Haven a venit sa o sustina pe Jolie. Cand actrita a primit premiul pentru cea mai buna actrita in rol secundar, ambii au fost incantati. In discursul ei, ea si-a marturisit dragostea fratelui ei. Iar seara, la after-party-ul de premiere, Jolie l-a sarutat pe buze si a lovit camerele de filmat. 

Viata personala

James Haven si Ashley Raine

In 2011, Haven a inceput sa se intalneasca cu actrita si producatorul Ashley Rain. Potrivit zvonurilor, ea a fost prima lui iubita serioasa. „Sunt indragostiti unul de celalalt. Ashley este una dintre primele fete pe care James le-a luat in serios. El i-a prezentat-o ​​familiei si petrece mult timp cu ea”, a spus un prieten al cuplului.

El a mai adaugat ca membrii familiei sale au fost fericiti sa il vada intr-o relatie serioasa, inclusiv tatal sau Jon Voight, care „s-a indragostit cu adevarat de Ashley”. 

Bona pentru nepotii mei

James Haven si Angelina Jolie

In 2016, cand Angelina Jolie a inceput un divort complicat de Brad Pitt si o lupta pentru custodia copiilor lor, si-a angajat fratele pentru a-si ingriji mostenitorii. In ciuda faptului ca James a avut grija excelenta de nepotii si nepoatele sale, se spune ca dupa doar cateva luni, Jolie l-a concediat. Sursele spun ca lui Haven ii placea sa petreaca timpul cu copiii, dar si-a dat seama ca ingrijirea constanta pentru ei este foarte obositoare.

Meghan Markle, despre un moment terifiant cand nu a putut renunta la obligatiile regale: „Un calorifer luase foc in camera lui Archie”

Regizor

Angelina Jolie, Jon Voight si James Haven

Desi Haven, ca si sora sa, a inceput ca actor si a jucat in filme precum The Seduction si Monster's Ball, in cele din urma a trecut in productie si regie. In 2016, acesta a semnat un contract pentru filmarea unui film SF numit Ultimul baiat, dar se pare ca a abandonat proiectul.

In 2015, Haven a scris si a regizat scurtul documentar Court of Conscience despre abuzul asupra copiilor in Biserica Catolica. Filmul de 20 de minute i-a avut ca actori pe tatal sau, Jon Voight, precum si pe Anton Yelchin. Vorbind despre modul in care a ajuns sa-si atribuie tatal in rolul principal, James a mentionat ca initial nu a intentionat sa o faca: „Nu i-am scris rolul, dar cand m-am gandit la distributie, nu mi-am putut imagina pe nimeni altcineva care ar fi mai potrivit pentru el”, a spus el.

Acum

James Haven

James, in varsta de 47 de ani, ramane departe de lumina reflectoarelor, dar a fost vazut recent cu Ashley Rain in Los Angeles. Haven a petrecut foarte putin timp cu sora sa in ultimii ani, potrivit Daily Mail. Acest lucru a starnit zvonuri ca Angelina si James, candva foarte apropiati, au avut o cearta. „Deodata si fara nicio explicatie reala, comunicarea lor pare sa se fi oprit. El se ocupa de treburile lui, ea de ale ei. Evident, doar ei stiu ce s-a intamplat cu adevarat, dar este trist, iar situatia nu pare sa se schimbe prea curand”, a impartasit sursa. 

Articole din aceeasi categorie