29.07.2024
Cum a început povestea de dragoste dintre Valentina Naforniță și Cristian Spătaru, dar și cine dintre ei a spus primul „Te iubesc” - VIDEO

În cadrul podcastului „mai întreb o dată”, Valentina Naforniță și Cristian Spătaru au povestit despre cum a început povestea lor de dragoste, dar și cine a fost cel care a spus „Te iubesc” mai greu. 

Ultimul an pentru Valentina și Cristian a fost plin de activități. „Ne-am căsătorit, am făcut nuntă și avem un copil. Încă nu am reușit să-mi dau seama, e ceva nou pentru noi amândoi, dar e o perioadă frumoasă, mai ales atunci când a apărut copilul, momentan el ne învață pe noi și nu invers”, a povestit femeia.

Premieră pentru Republica Moldova! Judocanul Denis Vieru a cucerit medalia de bronz la Jocurile Olimpice de la Paris - FOTO/VIDEO

Întrebată de cât timp este împreună cu Cristian, ea a răspuns: „De la data de 22 august 2022. Nu țin minte când l-am văzut prima oară, dar el venea la spectacolele mele la Viena”.

Cristian, însă își amintește când și-a cunoscut soția: „Aveam o altă prietenă atunci, am fost cu ea și alte 2 cupluri de basarabeni la un spectacol, când am ieșit, colegii mei și-au dorit un autograf, atunci eu am cunoscut-o pe ea”. 

TOP 10 cele mai frumoase femei din lume în 2024, potrivit științei și proporțiilor de aur. Cine este în fruntea clasamentului - FOTO

După prima interacțiune, Valentina l-a contactat pe Cristian pentru a participa la câteva proiecte comune, dar el a refuzat: „Era vorba de un eveniment la o vinărie și altul - „Gala Generozității”, eu fiind un dirijor la început de cale, atacam toate activitățile, concursurile, atunci am spus: „Îmi pare rău, dar visul meu de a colabora cu tine de atâția ani parcă se pliază, dar acum am niște piedici”. Despre asta am vrut să vorbesc față în față, am chemat-o la o cafea și i-am spus, iar din ziua aia a început flirtul dintre noi”.

„Ea a fost prima care mi-a scris, eu am fost puțin uimit de intereseul ei, dar am intrat imediat în joc. În anul respectiv mi-am setat să ma uit sceptic la tot, la relație inclusiv, voiam să am un an liber”, a adăugat bărbatul. 

Atunci când s-au cunoscut, nici unul dintre ei nu se gândea că urmează să formeze o familie împreună. „În acea discuție eu simțeam ceva în ochii lui, el îmi spune acum: „Eu când mă uitam la tine, nu putea să mă gândesc ca la o eventuală femeie a mea”. Eu sunt destul de deschisă și eram foarte relaxată. Am dat o petrecere la care a venit și el, dar nici eu nu mă uitam cu alți ochi la el”, a povestit invitata podcasului.

Cristian a fost cel care a spus mai mai greu că o iubește pe Valentina. „Mă enerva la el atunci când nu spunea „Te iubesc”, chiar când deja am hotărât acest lucru și îl vedeam că nu mai poate după mine, faptul că nu spunea, mi se părea că nu e ceva normal și așteptam tot felul de pași de la el. Atunci când l-am intreabat dacă mă iubește, el a răspuns afirmativ. Îmi spunea ulterior că nu-și dorea să fie cicălitor”, a spus Valentina. 

„E una să fii femeie, și alta să fii bărbat. Eu nu am zis din start și am rezervat foarte mult timp să o spun, am vrut să-i spun într-un moment special. Până la urmă, i-am spus într-o seară, după ce ea m-a întrebat”, a menționat Cristian. 

Valentina Nafornița s-a născut în Moldova, mai exact, în satul Cuhnești, raionul Glodeni, acolo unde a și studiat vioara. Peste ani ea a aflat că nu i se oferă nicio bursă la Conservatorul din Chișinău. A perseverat, din zori până în noapte, ca într-un final să fie admisă la Conservatorul din București. De acolo – la masterat, dar și la Opera din capitala României. La 24 de ani, Valentina Nafornița câștigă cel mai prestigios concurs din Marea Britanie, pentru cântăreții lirici din lume, „BBC Singer of the World”.

SURSO FOTO: Instagram/ valentinanafornitaofficial, cristianspataruofficial

Articole din aceeasi categorie