06.03.2024
Cum se simte Irinel Columbeanu, dupa jumatate de an de cand sta la azil: „Nu l-am vazut niciodata sa planga”. Irina il suna saptamanal

Dupa o jumatate de an petrecut la azil, viata lui Irinel Columbeanu, fostul milionar de la Izvorani, pare sa fi luat un alt curs. In loc sa se lamenteze asupra schimbarilor si restrictiilor, Columbeanu isi gaseste confortul si stabilitatea in noul sau mediu.

Patronul azilului din Ghermanesti, unde Columbeanu locuieste de sase luni, Ion Cassian, a declarat ca fostul milionar se adapteaza surprinzator de bine si nu a avut niciodata motive sa fie nemultumit de conditiile de acolo.

Desi viata sa s-a schimbat radical fata de vremurile cand avea conturi bancare pline de zerouri si era inconjurat de prieteni si lux, Columbeanu a acceptat aceasta noua realitate fara sa se planga. Chiar mai mult, s-a adaptat in mod activ la regimul structurat al azilului. Acum, acesta isi petrece zilele mancand regulat si facand exercitii la sala de sport din cadrul institutiei.

„Irinel este bine. Are o pensie pe luna de 2.000 de lei. Duce o viata linistita aici. Dimineata se trezeste, ia micul – dejun, bea un ceai dupa care o cafea fara cofeina. Recent i s-au facut toate analizele medicale si ceea ce este cel mai important este ca nu are AVC. Zilnic merge aici, la azil, la sala, face miscare. Nu are moralul scazut, nu l-am vazut niciodata sa planga, este bine aici”, a dezvaluit Ion Cassian pentru Click.ro.

De asemenea, starea sa de spirit buna este mentinuta, cu siguranta, si de faptul ca Irina, fiica sa si a Monicai, aflata acum la mama ei in America, nu l-a uitat si il suna saptamanal.

„Am vazut ca are un album de poze cu fiica sa langa pat si se uita mereu la el. Un prieten am inteles ca i l-a facut. De vorbit la telefon vorbeste cu ea de doua-trei ori pe saptamana. Tot timpul il aud vorbind de Irinuca. Stiu ca ea ii mai trimite bani din strainatate, dar nu am intrat in detalii mai multe sa aflu ce si cum pentru ca nu este treaba mea”, a mai spus Ion Cassian pentru sursa citata.

Articole din aceeasi categorie