31.05.2022
Cu riduri si cu parul alb! Bradley Cooper - de nerecunoscut in ultima imagine postata - FOTO

Streaming Netflix a publicat primele fotografii ale filmului „Maestro”, care urmeaza sa se lanseze in curand. Filmul va fi despre viata lui Leonard Bernstein, unul dintre cei mai cunoscuti dirijori ai timpului nostru, iar rolul sau va fi interpretat de Bradley Cooper.

In imagini puteti vedea cum actorul s-a reunit cu o legenda a muzicii. 

De la Dubai, direct in Republica Dominicana! Dansatoarea Natalia Duminica, surprinsa in miscari de dans exotice alaturi de concurentele de la Survivor Romania. Moldoveanca a facut senzatie - FOTO/VIDEO

Datorita muncii asidue a make-up artistilor, este imposibil sa recunosti vedeta in unele cadre. Bradley a interpretat un rol care l-a imbatranit mult: parul i s-a facut alb, iar pe fata sa si pe gat i-au aparut riduri.

Bradley Cooper (inca din filmul „Maestro”)

Totodata, Cooper a scris scenariul filmului si este, de asemenea, regizor si producator. Impreuna cu el, Carey Mulligan, Jeremy Strong si Maya Hawke vor aparea in Maestro. Filmul nu are o data exacta de lansare, dar este posibil sa fie lansat in 2023 pe Netflix.

Fiica Danielei Cheltuitor a implinit 2 luni! Bloggerita a publicat imagini emotionante alaturi de Eva: „Doua luni de fericire” - VIDEO

Sursa FOTO: Google

Articole din aceeasi categorie