23.02.2021
Cu picioare lungi si extrem de sexy, Natalia Gordienko i-a felicitat pe barbati, cu ocazia zilei de 23 februarie

De 23 februarie, interpreta Natalia Gordienko a venit cu un mesaj de felicitare pentru barbati, pe pagina ei de Instagram.

Vreau sa le doresc tuturor barbatilor adevarati, insotitoare demne in viata! Fie ca dragostea sa va umple intotdeauna inimile! Sa aveti o casa, in care o sa va intoarceti mereu cu caldura in suflet! Fie ca niciodata sa nu trebuiasca sa luptati cu arma in maini, pentru ca lumea va fi salvata de adevarata frumusete. Fiti sanatosi si fie ca familiile voastre sa va fie sprijin in realizari! / Всем настоящим мужчинам хочется пожелать достойных спутниц по жизни! Пусть любовь всегда будет наполнять ваши сердца! Пусть у вас будет дом, в который вы всегда будете возвращаться с теплотой в душе! Пусть никогда не придется воевать с оружием в руках, ведь мир спасет настоящая красота. Будьте здоровы и пусть ваши семьи будут вам опорой для совершения подвигов!” - a scris Natalia Gordienko pe Instagram, cu ocazia zilei de 23 februarie.

Interpreta a adaugat si o fotografie in care apare foarte sexy, bucurand ochii barbatilor admiratori de pe retelele de socializare. Natalia poarta o camasa alba, accesorizata cu un corset negru. Pe langa chipul angelic si talia de viespe, artista si-a etalat si picioarele lungi si subtiri.

Ziua de 23 februarie este numita si Ziua Aparatorului Patriei. La nivel mondial, ziua barbatilor este sarbatorita la data de 19 noiembrie, insa in Republica Moldova, ziua barbatilor este considerata si pe 23 februarie.

Pe langa faptul ca imbina muzica cu psihologia, Geta Burlacu mai e si designer, si pictorita. „Eu vreau sa traiesc 96 de ani si toate lucrurile pe care mi-i draga sa le fac acum, vreau sa le fac pana la 96 de ani”

Sursa foto: Instagram

Articole din aceeasi categorie