23.02.2021
Acasa la Geta Burlacu. Cum arata locul unde interpreta combina munca cu odihna? „Eu vreau sa traiesc 96 de ani si toate lucrurile pe care mi-i draga sa le fac acum, vreau sa le fac pana la 96 de ani”

Pe 25 februarie ai ocazia sa vibrezi in armonia muzicii alaturi de Geta Burlacu si cei mai virtuosi jazzmani din tara, la primul concert al artistei, din acest an, „My one and only”.

Citeste si :  Personalizare prin culoare. Pictorita Victoria Potrimba da o noua viata hainelor, folosind doar o pensula, vopsele si multa imaginatie. „Totul a inceput dintr-o joaca, foarte simplu”

Echipa O Seara Perfecta a fost in vizita acasa la Geta Burlacu, unde au loc si repetitiile pentru concertul care va avea loc pe 25 februarie. Interpreta a spus ca rochia pentru concert si-o pregateste singura. „Nu e pentru ca in aceasta tara nu sunt minunati designeri, sunt, dar in ultima perioada m-am apucat de pictat si atunci cand cautam eu stofa am gasit exact una care seamana cu una din picturile mele si am zis ca asta vreau sa o croiesc eu. Poate va fi un inceput de colectie de rochii pentru femei, cu talie... Aceasta viata e atat de lunga, este atat de frumoasa si in ea incap atatea lucruri minunate, e pacat sa nu le apucam si sa le facem.”

Mai multe detalii despre concertul organizat de artista, vezi in reportaj.

Citeste si :  Dupa ce si-a incheiat mandatele la Casa Alba, Barack Obama s-a reprofilat. Ce s-a apucat sa faca fostul presedinte SUA, dupa succesul de la Oscar cu documentarul American Factory

Sursa foto: Facebook

Articole din aceeasi categorie