12.02.2023
Cu doar 2 luni de repetitii in formula actuala, Bianca Zamfir si Iustin Raducanu au impresionat publicul prin dansul lor contemporan la Romanii au Talent - VIDEO

Bianca si Iustin sunt din Bucuresti si fac gimnastica si dans contemporan. Acestia s-au intalnit in urma cu un an la sala de dansuri unde sunt amandoi cursanti, iar de atunci au inceput sa se antreneze impreuna.

Bianca (12 ani) si Iustin (11 ani) sunt doi copii extrem de talentati, a caror parinti au muncit mult pentru ca ei sa ajunga la o asemenea performanta. Fetita a marturisit ca mama sa este designer vestimentar, iar tatal director de SPA in Caraibe. Din cauza distantei, ea nu are parte de o prezenta paterna constanta in viata ei, insa il viziteaza ori de cate ori are ocazia.

Sara Piliego, l-a facut pe Bobo sa apese primul sau GOLDEN BUZZ din acest sezon la Romanii au Talent! Sacrificiile ei au dat roade, iar semifinala o asteapta - VIDEO

In ceea ce il priveste pe Iustin, acesta s-a nascut in Lehliu Gara, insa parintii au ales sa se mute in Bucuresti pentru el, ca sa se poata antrena mai mult.  Tatal lui Iustin este militar iar mama este asistent medical.

Cei doi au prezentat pe scena Romanii au Talent, sezonul 13 un moment absolut superb de acrobatie si dans contemporan care i-a fermecat pe jurati:„A fost un moment angelic! Felicitari! , a  spus Andi Moisescu.

Articole din aceeasi categorie