11.02.2023
Sara Piliego, l-a facut pe Bobo sa apese primul sau GOLDEN BUZZ din acest sezon la Romanii au Talent! Sacrificiile ei au dat roade, iar semifinala o asteapta - VIDEO

Sara Piliego are 12 ani, s-a nascut in Italia, dar locuieste acum in Romania alaturi de parintii sai. Marea sa pasiune este dansul si spune ca nu are timp pentru nimic altceva. La ore de balet, dans si gimnastica. Visul ei este sa ajunga dansatoare pe marile scene din lume, de la Opera din Paris la Scala din Milano.

Tatal ei este italian si a cunoscut-o pe mama Sarei in Romania, cand a venit in tara cu afaceri. Ambii ei parinti au fost sportivi de performanta, tatal ei a jucat baschet pana la 35 de ani, iar mama sa a fost gimnasta. Acum, mama Sarei este avocat, iar tatal ei conduce propriile afaceri.

In acest moment toata familia este in Romania si sunt de parere ca aici, Sara poate avea parte de o educatie mai buna, poate primi cursuri de dans mai calitative.

Delia Pisau, micuta dansatoare care a zguduit scena de la Romanii au Talent cu miscarile sale de street dance - VIDEO

Sara a inceput sa faca balet acum cinci ani , a mers pe la diferite scoli de dans, iar de patru ani de zile face dans contemporan de performanta.

Tanara dansatoare spune ca viseaza de mult timp sa vina la Romanii au talent. Isi dorea atat de tare sa ajunga aici, incat visa la propriu ca este pe scena, in fiecare noapte de vineri, dupa ce se uita la emisiune.

Maya Ghera si Sebastian Dan danseaza de la 4 ani, iar talentul ii duce mai departe cu 4 de „DA” la Romanii au Talent - VIDEO

Cei patru jurati de la Romanii au talent, sezonul 13, au fost pur si simplu fascinati de numarul Sarei. Mihai Bobonete a decis, insa, sa o trimita direct in semifinale, cu un golden buzz. „Ai dansat cu precizia unui chirurg care opereaza pe creier. Fiecare moment, cap coada a fost as. As merge pe mana ta si te-as trimite direct in semifinale, ca sa castigi si tu anul acesta Romanii au Talent”, au fost cuvintele lui Bobonete inainte de a apasa butonul auriu.

 

Articole din aceeasi categorie