17.12.2022
Iti frange inima. Ce i-a cerut o fetita de opt ani lui Mos Craciun. Mama ei: „Asta inseamna sa fii copil in 2022!” - VIDEO

O fetita in varsta de doar opt ani, care i-a scris lui Mos Craciun sa o ajute sa-si faca mai multi prieteni si sa fie mai putin criticata, a impresionat oameni din toate colturile lumii.

Suzy Boliver, mama fetitei, a facut publica scrisoarea. A recunoscut, insa, ca micuta si-a dorit si cateva gadgeturi cunoscute in randul copiilor, insa, printre altele, aceasta i-a cerut lui Mos Craciun sa o ajute sa-si faca mai multi prieteni, potrivit Daily Mail.

Totodata, Suzy a dezvaluit ca n-ar fi facut publica lista care i-a sfasiat inima, insa nu a putut sa ignore acele dorinte puternice, care au venit ca un soc pentru intreaga familie.

„Poate ca stii deja. Asta inseamna sa fii copil in 2022, poate vom reflecta mai mult la asta”, a scris ea in dreptul videoclipului postat pe TikTok, ce a fost vazut de mai bine de trei milioane de persoane.

Scrisoarea facuta publica de mama micutei a starnit numeroase reactii in mediul online, multi internauti aratandu-si sustinerea fata de ea.

„Am predat in scoala primara, aceste cuvinte mi-a sfasiat inima.”, a scris o femeie.

Horoscop 17 decembrie 2022. Schimbari financiare majore si un detaliu nestiut

„Bullying-ul din copilarie mi-a distrus sanatatea mentala, asa ca iti recomand sa o sustii din tot sufletul.”, a comentat altcineva.

De asemenea, alte mamici au facut publice alte dorinte sfasietoare ale copiilor lor.

Ce fac Edward Sanda si Cleopatra Stratan, atunci cand nu se afla in lumina reflectoarelor? Multi nu s-ar fi asteptat la astfel de gesturi intre cei doi

„Fiica mea de noua ani i-a cerut lui Mos Craciun ca cei de la scola sa fie mai draguti cu ea, nu am cuvinte pentru tristete.”, a povestit o femeie, in timp ce o alta a dezvaluit ca a decis sa-si duca fiica la alta scoala din cauza mediului toxic in care era.

Articole din aceeasi categorie