07.11.2023
Jennifer Lopez, stralucitoare la bratul sotului ei, intr-o rochie decupata pe picior. Cuplul serii la o gala in Los Angeles - FOTO

La doar cateva zile dupa ce iesea fara pic de machiaj pe fata, imbracata intr-un hanorac, la plimbare cu masina cu sotul ei, Ben Affleck, cand a bifat si o oprire la fast food, Jennifer Lopez a aparut ca scoasa din cutie la un eveniment din Los Angeles. Nici partenerul ei de viata nu a fost mai prejos, Ben fiind elegant cum numai pe covorul rosu prefera sa apara.

Daca in viata de zi cu zi prefera hainele lejere, la evenimente, Jennifer Lopez si Ben Affleck fac parada modei. La gala LACMA Art+Film, prezentata de Gucci, cele doua staruri s-au ridicat la inaltimea asteptarilor, aratand incredibil.

Jennifer Lopez si Ben Affleck

Actrita de 54 de ani a ales o rochie aurie, decoltata si transparenta, care i-a lasat la vedere picioarele perfect tonifiate, datorita unei crapaturi generoase. A asortat cu bijuterii pretioase, cu diamante si rubine, sandale cu platforma si tocuri foarte inalte, si o geanta plic aurie. Cu parul coafat lejer, dar elegant, si un machiaj cu accente de bronz, J.Lo a fost atractia serii.

Pe Anatolie Melnic l-am vazut in multe ipostaze, insa in calitate de luptator Taekwondo inca niciodata! Care a fost motivul pentru care a ajuns pe ring prezentatorul - VIDEO

De cealalta parte, Ben Affleck a ales un costum negru, la care a purtat papion si camasa alba, un look clasic pe care nu l-a mai abordat de ceva vreme.

Articole din aceeasi categorie