25.06.2020
Cu ce diete au slabit vedetele. La ce trucuri alimentare au apelat Adele, Kim Kardashian sau Robbie Williams

Vedetele sunt mereu nevoite sa apeleze la diete, pentru ca trebuie sa arate mereu impecabil. Tentatia mancarurilor este mare, asa ca si ele mai pierd lupta cu cantarul din cand in cand. Iata la ce diete apeleaza starurile de la Hollywood cand vor sa scape rapid de kilogramele in plus:

Dieta lui Robbie Williams -  o singura masa pe zi

Cantaretul are o dieta pe care nu putine persoane ar reusi sa o tina -  mananca o singura data pe zi -  masa de seara, si 6 zile din 7 nu mananca deloc zahar. „Ma trezec pe la pranz, iar masa o iau pe la 5. Ma simt plin dupa aceea”, spune Robbie Williams.

Nutritionista britanica Amanda Ursell spune ca dieta lui Robbie Williams nu este prea sanatoasa si ca nu poate fi tinuta pe termen lung.

 

Dieta lui Ellie Goulding – posturi negre de cate 40 de ore

Cantareata britanica a dezvaluit ca uneori trec si doua zile fara sa manance si consuma doar cafea si apa cu electroliti. Desi sa tii post s-a dovedit a fi benefic pentru organism, unul atat de lung este extrem de greu de suportat. Corpul poate pierde o multime de vitamine si minerale.
 

Dieta lui Kim Kardashian – bazata pe plante

Cand vrea sa slabeasca, vedeta de reality show Kim Kardashian consuma numai vegetale. Dieta ei include si oleaginoase, tofu si leguminoase. Este o dieta echilibrata, care asigura organismului multe vitamine. Insa trebuie studiata un pic inainte de a o tine, pentru a-ti asigura necesarul zilnic de proteine.

 

 

Dieta lui Gwyneth Paltrow – dieta Ketogenica 

Dieta Keto, pe care o tine Gwyneth Paltrow, presupune sa mananci maximum 50 de grame de carbohidrati pe zi, dar de preferat 20, insa nu are restrictii privind cantitatea de grasime. Specialistii spun ca da rezultate destul de rapide, insa poate lasa organismul fara vlaga.

 

 

 

Dieta lui Adele - Sirtfood 

Dieta revolutionara a lui Adele este o dieta bazata pe plante, dar care permite si consumul de ciocolata si vin rosu. Se spune ca alimentele care sunt recomandate in dieta Sirtfood stimuleaza proteinele din organismul nostru cunoscute sub numele de sirtuine.

 

 

Articole din aceeasi categorie