16.04.2020
Cu acest deliciu l-a cucerit pe iubitul german. Soprana Olga Busuioc a impartasit reteta cozonacului perfect

Cantareata de opera, Olga Busuioc, are si alte pasiuni interesante pe langa muzica. Soprana se declara indragostita de gatit. Acest proces o relaxeaza si este un moment prietelnic pentru meditare.

Cu acest deliciu l-a cucerit pe iubitul german. Soprana Olga Busuioc a impartasit reteta cozonacului perfect

Citeste si : Drama unei indragite prezentatoare de la PRO TV. Fostul ei sot s-a sinucis

Astfel, de Pasti, cantareata a decis sa-si bucure iubitul german, Dominique, cu un cozonac de Pasti savuros, gatit acasa, chiar de ea.

Rezultatul a fost unul extraordinar, care l-a cucerit iremediabil pe partenerul vedetei. Olga a decis sa impartaseasca cu urmaritorii ei reteta, iar acestia au fost foarte incantati de recomandare.

Citeste si : In ajunul Sarbatorilor Pascale, Lorena Bogza ne surprinde cu o reteta inedita de cozonac. „Liniste si pace - de asta are nevoie orice painica.”

Asadar, iata care este reteta Cozonacului de Pasti de la Olga Busuioc:

Aluat:

1) 20 de grame de drojdie uscata, 3 linguri de faina si un pic de lapte cald se amesteca si se lasa pe 20 de minute.

2) Intr-un bol mai mare se pune: maiaua, 1 kilogram de faina, 4 oua, 2 galbenusuri, 150 de grame de zahar si 250 ml de lapte caldut.

3) La final se adauga 100 de grame de unt topit si 100 de grame de ulei rafinat.

4) Punem esenta de vanilie, rom, lamaie sau portocala rasa.

5) Lasam compozitia acoperita intr-un loc caldut pentru o ora.

Umplutura:

Lapte de migdale, mac, stafide, 20 de grame de zahar si bucati de ciocolata.

Mod de preparare:

Scoatem aluatul. Pregatim masa cu ulei, fara faina. Lucram cu mainile si punem formele aproape. Aluatul va fi lipicios, dar rezultatul e superb. La final ungeti cu galbenus si presarati cu mac si zahar. Cozonacul va iesi pufos si deasupra crocant.

Pofta buna!

Sursa foto: Instagram.com

Articole din aceeasi categorie