29.03.2023
Cu 3 copii la Dubai! Tatiana Maxian a publicat pe pagina sa de Instagram cum arata o zi din vacanta lor de familie: „Nici Dubaiul nu te scapa de ungher” - VIDEO

Bloggerita si femeia de afaceri Tatiana Maxian a prezentat pe pagina sa de Instagram un video despre o zi din vacanta pe care au organizat-o cu familia la Dubai. 

Mic dejun, balaceala in bazin, sport, excursie prin oras, show din lumini si joaca. Asa arata o zi de odihna a familei Maxian la Dubai.

„Probabil pentru multi dintre voi Dubai este o destinatie pentru un cuplu sau impreuna cu prietenii. Totusi, dupa cateva vizite mi-am dorit foarte mult sa revenim aici cu copilasii nostri. E o lume total diferita, una foarte interesanta pentru ei, care ar putea sa le mareasca viziunile, sa le provoace o sumedenie de emotii pozitive si entuziasm. Am filmat activitatile noastre pe parcursul zilei, sper sa va fie interesant, pentru ca am incercat sa redam maximal atmosfera, ca sa aveti impresia ca sunteti aici cu noi. Vizionare placuta!”, a scris Tatiana Maxian pe pagina sa de Instagram si a adaugat un videoclip.

„La primele noastre intalniri cand abia se infiripa ceva, el mi-a povestit despre vacanta lui in Tenerife trei ore”. Vlada Mardari, vacanta de vis alaturi de familie - VIDEO

Internautii au venit cu zeci de comentarii si mii de aprecieri: „Nici Dubaiul nu te scapa de ungher”/„Bravooooo ca reusiti sa mergeti cu toti 3 copii in vacanta - e foarte obositor!”/ „Sunteti o familie minunata!”, etc.

„Curvar”. Acoperit in totalitate cu hartie igienica, Dan Ionita, socat de surpriza neplacuta pe care a avut-o - FOTO/VIDEO

Tatiana Maxian este sotia interpretului Ilie Maxian. Aceasta este o bloggerita cu aproape 170 de mii de urmaritori pe Instagram. Este mama a trei copii minunati: Riana, Ianis si Ilie.

Articole din aceeasi categorie