31.07.2020
Cristina Surdu - intr-o escapada de poveste. Ce locatie a ales bloggerita

Daca tot este vara si multi dintre noi viseaza la o vacanta, cunoscuta moldoveanca stabilita in Italia are o recomandare pentru iubitorii de liniste si aer curat. Cristina a postat pe pagina sa de Instagram o noua imagine dintr-o escapada altfel, pe care o recomanda si urmaritorilor sai.

 

Citeste si :  Imagini care iti taie respiratia! Cristina Surdu si-a etalat formele sculptate pe o plaja din Zanzibar - GALERIE FOTO

In cea mai noua postare a sa, bloggerita are un zambet pana la urechi, un outfit de culoarea alba si in spatele ei - o priveliste care iti taie respiratia. Ea a decis sa evadeze din rutina zilnica intr-o locatie deosebita: niste munti inalti, acoperiti cu multa verdeata din comuna italiana numita Val di funes. De asemenea, influecerul le-a recomandat aceasta destinatie si celor care sunt abonati la pagina sa virtuala.

„Bine ati venit in locul meu preferat din Dolomiti, Val din funes. Pentru prima data am fost aici in 2016 si m-am indragostit in aceasta vedere, campie si liniste. Este la doar 45 de minute distanta de oraselul nostru - Santa Cristina. In caz ca sunteti in cautare de o vacanta linistita, atunci acest loc este perfect.”, a notat Cristina in descrierea albumului ce cele zece fotografii publicate. 

Admiratorii brunetei s-au aratat impresionati atat de lookul tinerei, cat si de escapada acesteia. „De vis si tu, si locul”, „Frmoasa ca intotdeauna”si „Superba tu”, au scris acestia in comentarii.

Pozele Cristinei au fost apreciate de 1,333 de internauti.

Cristina Surdu este o bloggerita cunoscuta atat la noi, cat si in spatiul italian. Aceasta s-a facut celebra datorita site-ului sau, specialzat in calatorii, lifestyle si moda.

Citeste si :  Cristina Surdu, despre cea mai recenta vacanta in Turcia si despre cum sa calatoresti cu stil: "Va invit intr-o poveste: CAPPADOCIA!" - FOTO

Sursa foto: Instagram.com

 

Articole din aceeasi categorie