02.02.2023
Cristina Scarlevschi - dezvaluiri sincere despre nasterea primului sau copil. Dansatoarea a publicat un filmulet din timpul travaliului - VIDEO

Recent, dansatoare de pole, Cristina Scarlevschi a decis sa raspunda pe pagina sa de Instagram la cele mai frecvente intrebari care ii sunt adresate de catre internauti.

La intrebarea „Cum a decurs nasterea?”, Cristina a raspuns: „Cam asa. Asta era abia inceputul. Ce bine ca Vlad mereu era alaturi, asta chiar mult a ajutat. Doisprezece ore de travaliu. Muream de durere la contractii, mi se incalcise parul pentru ca ma zbateam ca un peste. Ujas.”

Cristina a mai mentionat faptul ca a avut nevoie de anestezie epidurala, pentru a putea sa suporte mai usor durerea pe care o simtea. „Eu am crezut ca sunt bravo, eu doar sunt deprinsa cu durerea. Aha, fix asa. Eu ma juram la toti ca nu o sa am nevoie de epidurala. Eu doar sunt mama erou. Strigam la medic: „Eu nu sunt mama erou, da-mi epidurala.””

„Copia taticului”. Fiica lui Renato Usatii a implinit 13 ani. Vezi cum arata Alexandra, dar si ce mesaj a publicat acesta in mediul online - FOTO

De asemenea, dansatoarea a povestit urmaritorilor sai virtuali si cum se simte in noul sau rol, cel de mamica. „Cum ma simt? Simt ca m-am indragostit...”, a mentionat ea.

Cristina Scarlevschi este o dansatoarea pole si o bloggerita din Republica Moldova. Este casatorita cu Vladimir Sanduleac. Aceasta s-a filmat in videoclipul trupei Carla's Dreams cu EMAA „N-aud”.

Sunt in cautarea jumatatii perfecte! Vezi un top al celor mai frumoase burlacite din showbiz-ul autohton - FOTO

Articole din aceeasi categorie