28.11.2021
Cristina Scarlevschi: „28 noiembrie - 28 de ani. Asa zi cade doar o data in viata”. Ce surprize au asteptat-o pe tanara de ziua ei - VIDEO

Dansatoarea Cristina Scarlevschi, astazi sarbatoreste 28 de ani. Tanara de ieri este plina de surprize, emotii pozitive si cadouri mult asteptate.

Pe pagina sa de Instagram, Cristina a postat o serie de fotografii si videoclipuri legate de ziua sa de nastere.

De ieri, toti o felicita si ii fac surprize. Prima supriza pentru tanara a fost facut de catre elevele sale de la scoala de dansuri. Acestea au surprins-o cu un cadou muzical, baloane si flori. 

Daria Radionova si Alex Bodi sunt din nou impreuna! „Nu trebuie sa ne judecati. Este viata noastra si noi decidem cum e corect” - FOTO

Un cadou special a fost din partea iubitului sau, Vlad, care fiind peste hotare, nu i-a spus nimic tinerei si a venit de ziua ei in Moldova. „Vlad mi-a facut o surpriza si a venit”.

Cuplul s-au cazat intr-un hotel popular din Chisinau, unde au petrecut timpul impreuna la Spa si au luat o cina romantica in doi. 

„Surprizele inca nu s-au terminat. Vedem ce ma asteapta mai departe”, a spus Cristina.

Moldoveanul Artiom Topal a uimit juriul pe scena de la SuperStar, interpretand piesa „Another day in paradise” - VIDEO

Sarbatoarea a continuat intr-un local din capitala, unde au fost invitati mai mult prieteni apropiati si unde Cristina a avut parte de multe cadouri, flori, baloane si alte surprize. 

„Multumesc lui Dumnezeu pentru tot ce am, pentru tot ce pot , pentru dragoste, pentru familie, pentru prieteni”, a scris tanara intr-o postare pe pagina sa de Instagram.

Iubitul sau i-a daruit ceea la ce tanara demult visa, si anume un aparat de mixaj pentru Dj. Fata sarea in sus de fericire si era foarte entuziasmata. „Acel moment cand ai nimerit cu cadoul”. 

Cristina Scarlevschi este una dintre cele mai senzuale dansatoare de pole dance din Moldova si una dintre primele care a dezvoltat acest tip de sport la noi in tara.

Articole din aceeasi categorie