28.11.2021
Moldoveanul Artiom Topal a uimit juriul pe scena de la SuperStar, interpretand piesa „Another day in paradise” - VIDEO

 Pe scena de la show-ul SuperStar, Artiom a interpretat piesa „Another day in paradise” a lui Phil Collins, iar publicul l-a sustinut cu ropote de aplauze. 

„Ai sanse foarte mari sa fii printre finalisti”, i-a spus Carla’s Dreams lui Artiom Topal la auditii si iata ca tanarul a ajuns deja in semifinale. 

Moldoveanca Anastasia Chirillovskaia a creat un moment de vis pe scena SuperStar. Carla’s Dreams: „Eu m-am simtit ca acasa, desi nu traiesc la Paris” - VIDEO

Artiom Topal are 28 de ani si este originar din UTA Gagauzia, satul Etulia, Republica Moldova. In prezent, este profesor de muzica in satul natal. In paralel, face masterul in Drept. Inca din copilarie, cam pe la 5-6 ani, parintii i-au luat o clapa si din momentul acela s-a indragostit de muzica si a tot evoluat. Inainte de pandemie canta alaturi de band-ul sau cu care colaboreaza de aproximativ 4 ani. 

Semifinala 3 la SuperStar. Afla care sunt concurentii calificati in Live-uri

Artiom provine dintr-o familie de muzicieni. Bunicii au cantat la diverse instrumente, mama a studiat baianul si acordenul, iar tatal - trompeta. 

Articole din aceeasi categorie