11.06.2023
Viata bate filmul! Bloggerul cu peste 3 milioane de urmaritori, care a ramas fara un picior, a devenit tata! Vezi primele imagini cu nou-nascutul - FOTO

Un baiat in varsta de 27 de ani din Rusia, a ramas fara un picior in urma unui accident grav care s-a intamplat acum 10 ani in urma. Tragedia i-a dat toata viata peste cap. Serghey Kutovoi nu s-a lasat batut, acesta s-a apucat de sport, a inceput sa aiba grija de alimentatia sa si a devenit foarte cunoscut in mediul online, ba mai mult, el s-a filmat si in cateva filme. De curand, Serghey este tata de baiat.

Acum 10 ani in urma, pe 13 aprilie 2013, bloggerul rus a ramas fara un picior dupa ce a fost lovit de un camion care mergea cu o viteza de 100 km/ora. Kutovoi avea 17 ani.

Acesta a stat 10 zile in coma, iar piciorul i-a fost amputat. El cantarea 120 de kilograme, la inaltimea 186 centimetri. Serghey s-a acceptat fara un picior, dar nu si cu kilograme in plus. In scurt timp, el s-a apucat de sport si a obtinut o popularitate mare pe retelele de socializare, dupa care, ii veneau propuneri de colaborare de la diferite televiziuni. In cateva a participat alaturi de fratele sau geaman, cu care sunt de nedespartit. Recent, Serghey a acceptat propunerea de a fi actor in filmul „Liza”. 

Ludmila Adamciuc - incident neplacut pe pagina sa de Intagram! Vezi ce a publicat bloggerita - FOTO

Serghey locuieste la Moscova si are peste trei milioane de urmaritori pe Instagram. Bloggerul are o sotie iubitoare, pe nume Xenia, care ii este si mama fiului lor.

Valentina Nafornita - insarcinata! Soprana a facut marele anunt chiar de ziua ei - VIDEO

Fiul lor s-a nascut acum cateva zile. Cu aceasta ocazie Serghey a facut o postare cu fotografiile direct dupa nastere si cateva date: „Bine ai venit in aceasta lume, fiule! 09.06.2023 la 00:43, greutatea 3800, inaltimea 53 cm”.

Articole din aceeasi categorie