01.08.2022
Moldoveanca Cristina Ich - dezvaluiri sincere despre relatia cu fostul sau iubit, Alex Piturca: „Toti barbatii din viata mea m-au inselat” - VIDEO

Recent, moldoveanca Cristina Ich cunoscuta drept una dintre cele mai de succes bloggerite atat din Moldova cat si din Romania a oferit un interviu in podcastul creatorului de divertisment, Radu Tibulca.

In cadrul interviului au fost abordate mai multe teme printre care s-a vorbit si despre relatia cu fostul sau iubit, Alex Piturca de la care femeia are un copil si anume un baietel pe nume Noah. 

„A fost o perioada de tot rahatul. Daca nu l-as fi avut pe Noah imi luam bagajul si eram plecata in munti. Noi am facut copilul asta extrem, extrem de repede pentu ca a fost dragoste la prima vedere. Cat poti sa cunosti un om in 3 luni, nu ajungi sa-l cunosti in 20 de ani, dar dapoi in 3 luni. El este un om extraordinar, minunat, dar foarte dificil. Noi semanam mult. Cand am inceput sa ne cunoastem dupa ce l-am facut pe Noah am avut o perioada groaznica.”, a povestit Cristina despre inceputul relatie de dragoste cu Alex Piturca.

Stilista Alina Caraus si-a botezat fiul, Emil! Vezi ce tinuta a ales tanara mamica pentru eveniment si cat de bine arata la doar cateva luni dupa ce a nascut - FOTO

Intrebata daca intr-adevar toti barbatii din viata sa au inselat-o, Ich a raspuns: „La un moment dat m-am evervat si le-am spus „Toti barbatii din viata mea m-au inselat” la care un fost mi-a dat mesaj si mi-a spus: „Da eu nu te-am inselat niciodata.” Am zis asta la misto. Am banii mei, am casa mea, Alex nu m-a gasit in drum. Mie nu imi place sa stau in relatii in care sunt chinuita.”

De asemenea Cristina a povestit despre calitatile si defectele pe care le are Alex. „Alex e un barbat frumos, de 1 metru 90 care arata incredibil la aproape 40 de ani. Si Alex vreun generos nu e.”, a precizat moldoveanca.

Olga Tapordei, tot mai implicata in acte de caritate! Antreprenoarea strange fonduri pentru a procura o masina unui grup de femei din Ucraina care lupta pe front: „Micul nostru obiectiv este de 75 de mii de hrivne” - FOTO

Articole din aceeasi categorie