28.08.2024
Creațiile sale vor rămâne veșnic vii! Ultimul proiect al regizorului Arcadie Spoială: „Frumos, dar în același timp vreau să plâng” - VIDEO

La aproape 3 luni de la trecerea în neființă a cunoscutului regizor Arcadie Spoială, a fost publicat în mediul online ultimul proiect al său.

Acestă lucrare de suflet aduce în prim-plan o poveste de dragoste elegantă, redată într-un stil italian clasic.

Fratele lui Arcadie descrie proiectul ca fiind o reflecție emoționantă a iubirii eterne: 

„lubirea nu moare nici dincolo de viață. Ultimul proiect de suflet al regizorului Arcadie Spoială, un love story elegant, care surprinde cu sensibilitate iubirea eternă într-un stil italian clasic. Flecare cadru reflectă frumusețea unei istorii de dragoste care depășește timpul și spațiul”, a scris regizorul Dima Spoială pe pagina oficială de Instagram a casei de producție Spoiala Brothers.

Moartea care l-a distrus pe Charles: s-a întâmplat acum 45 de ani, când a murit „bunicul” lui iubit

„Frumos, dar în același timp vreau să plâng”, „Foarte frumos”, „Fiori de tristețe și dragoste”, „Extrem de frumos”, sunt câteva dintre reacțiile internauților după ce au văzut video-ul.

Regizorul Arcadie Spoială a decedat în seara zilei de 11 iunie, într-o zonă de camping din stânga Nistrului, după ce creanga unui copac a căzut peste el.

Imaginea emoționantă publicată de fiica lui Alain Delon la despărțirea definitivă de acesta

Arcadie Spoială a fost regizor și editor de imagine, iar împreună cu fratele său au creat afacerea proprie „Spoiala Brothers”, platou de fotografie și filmări.

Articole din aceeasi categorie