20.06.2022
Corina Tepes si Costi Burlacu traiesc visul american! Vezi ce locuri fascinante au vizitat artistii, dar si ce orase desprinse parca din filmele hollywoodiene au explorat cu ajutorul unei masini decapotabile - FOTO/VIDEO

Filmarea unui nou videoclip cu renumitul regizor Liviu Vicol, stabilit in San Francisco a fost unul dintre motivele principale ale calatoriei sotilor in SUA.

Costi si Corina nu sunt la prima lor vizita in America, cei doi interpreti isi au finii stabiliti in Chicago, iar acest lucru ii aduce deja pentru a 6-a oara in SUA.

De-a lungul timpului, acestia au stabilit o frumoasa relatie de prietenie cu comunitatea de moldoveni din SUA, asadar nu rateaza nicio ocazie de a se intalni, a discuta si a petrece timpul alaturi de ei. 

Inainte de inceputul pandemiei, Costi si Corina au avut parte de o colaborare reusita cu regizorul Liviu Vicol, alaturi de care au filmat videoclipul piesei „Cand vorbeste iubirea”,iar acest lucru i-a motivat sa mai lanseze un proiect muzical alaturi de regizor.

Plimbarile pe strazile insorite cu o masina decapotabila le-au amintit celor doi de locurile vizitate acum 7 ani.

 

Pasha Parfeni - noul membru al Brigazii de Politie cu Destinatie Speciala „Fulger”! Vezi cum s-a descurcat artistul, dar si cat de mult si-a pus la incercare capacitatile fizice: „Credeam ca pana aici a mers ostasul..” - VIDEO

 

Corina Tepes si Costi Burlacu sunt interpreti din Republica Moldova. Acestia au impreuna doua fetite, Smaranda si Ioana.

Surorile Kardashian nu mai arata la fel! Cum s-au schimbat acestea dupa ce au renuntat la implanturile braziliene si formele voluptoase - FOTO/VIDEO

Sursa FOTO/VIDEO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie