26.06.2020
Conditia impusa de Andreea Balan lui George Burcea, tatal fetitelor ei. „Cel putin trei-patru ani”

Fiindca ei l-au pierdut, avocatii au preluat controlul relatiei lor. Andreea Balan si George Burcea isi disputa viitorul fetitelor lor, iar artista a ridicat o conditie importanta in cadrul procesului de divort.

Andreea Balan e decisa sa-l scoata pe George Burcea din viata ei si sa-i asigure acces controlat la fiicele lor, cu ajutorul avocatilor. Cei doi sunt in proces de divort, dupa ce au esuat in a-si reface relatia subrezita de excesele lui.

Artista a dezvaluit ca a ridicat o pretentie in cadrul divortului, pe care e pregatita sa o respecte la randul ei.

Nu doresc ca fetele mele sa cunoasca vreo iubita cel putin trei-patru ani si, de asemenea, nici eu. Momentan, nu se pune problema sa le ia la el, unde locuieste, deoarece sunt foarte mici. Totodata, nici eu nu voi aduce un alt barbat in aceasta casa si nu le voi prezenta pe nimeni”, a spus Andreea Balan pentru Viva.

Artista marturiseste ca nu se gandeste sa-si refaca viata sentimentala asa de repede, ci sa-si vindece ranile interioare actuale. 
Andreea Balan si George Burcea isi vorbesc rar, prin reprezentanti, si cand el vine sa-si vada fetitele, Ella Maya si Clara Maria. Iar atunci totul se rezuma la programul de vizitare a lor. Momentan, Andreea Balan cauta sa obtina custodie exclusiva asupra fetelor, insa nu exclude varianta unei intelegeri in cazul in care fostul sot ii arata ca e alt om.

 

Cei doi au ajuns la capat de drum, mai ales dupa ce actorul a avut probleme cu consumul de substante interzise. Conform artistei, ea a incercat sa repare casnicia, insa s-a lovit de refuzul partenerului ei.

Sursa foto: @andreeabalanofficial/@george_burcea/Inquam Photos

Articole din aceeasi categorie