26.12.2022
Familia regala britanica, mai unita ca niciodata, o plange pe Regina si priveste mai departe cu optimism

In Ajunul Craciunului, britanicii au putut viziona concertul de colinde organizat de familia regala britanica la Westminster Abbey.

 

Intreaga ceremonie a fost deosebita si dedicata raposatei Regine Elisabeta a II-a, caci acesta este primul Craciun fara Maiestatea Sa.

Familia regala britanica se afla intr-o pozitie incomoda, ca urmare a dezvaluirilor acide facute de Printul Harry si a lui sotie, Meghan Markle, in recentul documentar ”Harry & Meghan”.

Pozitia Ducilor de Sussex este ferma si au refuzat participarea in Marea Britanie la pregatirile de Craciun. Cu toate acestea, familia regala britanica pare mai unita ca niciodata, doar nu este prima situatie delicata in care se afla.

E adevarat, s-au strans randurile, iar nucleul este acum reprezentat de oamenii de baza ce fac scut in jurul noul rege, Charles al III-lea.

Este vorba de Printii de Wales, William si Kate, desigur regina consoarta Camilla, Printul George, Printesa Charlotte, Sophie, Contesa de Wessex, Printul Edward, Printesa Anne, Zara si Mike Tindall, dar si fiicele renegatului Print Andrew, Eugenie si Beatrice.

Decorul de la Westminster Abbey a fost un omagiu adus Reginei Elisabeta a II-a, inclusiv pianul la care s-a cantat a fost acoperit cu o panza ce avea imprimat chipul Maiestatii Sale.

S-au cantat colide la evenimentul gazduit de Printesa Kate Middleton, iar fiica sa, Printesa Charlotte, a facut deliciul tuturor bucurandu-se atunci cand actorul Hugh Bonneville a citit mesajul Ursuletului Paddington, cel devenit mascota dupa ce Regina Elisabeta s-a stins din viata. Momentul filmat de suverana alaturi de Ursuletul Paddington a fost viral cu ocazia Jubileului de Platina, iar oamenii au adus la funeraliile regale mii de plusuri cu Ursuletul Paddington.

Printesa de 7 ani a fost adorabila bucurandu-se sincer de momentele in care a fost pomenita mascota celebra. De altfel, Printul George si Printesa Charlotte au fost foarte implicati in concertul de colinde, au cantat si aprins lumanari.

La inceputul concertului de colinde, Kate Middleton a luat cuvantul si a transmis un mesaj de suflet: ”Este primul Craciun fara draga noastra regina Elisabeta a II-a. Era o sarbatoare draga sufletului sau, ocazia cu care familia se reunea negresit.” De asemenea, Kate Middleton a amintit si de relatia calda pe care Maiestatea Sa o avea cu stranepotii sai.

Articole din aceeasi categorie