27.07.2022
Cleopatra Stratan si Edward Sanda dezvaluie secretul casniciei lor: „Nu ne certam niciodata”

Cleopatra Stratan a dezvaluit secretul casniciei cu Edward Sanda. Cei doi artisti implinesc un an de cand s-au casatorit.

Cleopatra Stratan si Edward Sanda traiesc cea mai frumoasa poveste de dragoste, iar in curand vor implini un an de casnicie. Cei doi artisti au dezvaluit care este secretul relatiei lor si cum reusesc de fiecare data sa treaca peste problemele de cuplu.

Cantareata a explicat cum decurg lucrurile in casnicia cu Edward Sanda. Cei doi s-au casatorit la o varsta frageda, iar in ciuda criticilor, au ramas la fel de uniti si indragostiti. Dupa aproape un an de casnicie, vedeta a spus ca nu s-a certat niciodata cu sotul ei, iar discutiile le poarta mereu cu calm si cu dorinta de a rezolva problemele.

Cleopatra Stratan, despre secretul casniciei cu Edward Sanda

Cu toate ca se inteleg de minune, Cleopatra Stratan nu neaga faptul ca, al fel ca in orice relatie, si ei se confrunta cu situatii cand nu sunt de acord unul cu celalalt. Totusi, secretul lor este comunicarea eficienta si deschisa, iar acest lucru ii ajuta sa pastreze armonia in relatie si sa gaseasca solutii pentru orice.

„Eu am asteptat aceasta zi, 153 de zile”! Olga Tapordei s-a reintors in Ucraina. Vezi ce planuri are antreprenoarea acolo - FOTO/VIDEO

„Noi suntem doi oameni extrem de calmi in momente tensionate. Nu ne certam niciodata, pentru ca stim ca nu rezolvam nimic. Cand vine o problema ne asezam si discutam”, a declarat Cleopatra Stratan, intr-o emisiune TV, citata de Spynews.ro.

In ceea ce priveste dragostea fata de sotul ei, Cleopatra Stratan a precizat ca ii place faptul ca se descopera tot mai mult, iar Edward Sanda are si o latura copilaroasa in preajma ei. Totusi, asa cum era de asteptat, cantareata a declarat ca iubeste totul la partenerul ei de viata.

„Imi place ca e la fel de copilaros ca mine. Ne-am descoperit latura asta unul al altul.(…) Imi place tot la el”, a adaugat cantareata.

Ce planuri au cei doi

Recent, cuplul a dezvaluit ce planuri de viitor si-a facut. Cleopatra Stratan si Edward Sanda le-au promis fanilor o multime de surprize si s-a anuntat o perioada aglomerata pentru ei. Ba mai mult, cei doi si-au reprogramat vacanta impreuna din cauza evenimentelor, insa planuiesc sa ajunga in curand in Grecia.

„Ne-am mutat vacanta din cauza evenimentelor, de fapt din fericire, ca avem de cantat prin tara. E bine, pregatim o piesa noua, pentru ca scoatem o singura piesa pe an, impreuna, nu separat. Urmeaza multe surprize. Ea e aproape gata cu albumul ei, al cincilea. E frumos, avem activitate, nu avem timp sa ne plictisim. Voiam sa mergem in Santorini, in Grecia. Am auzit de la prieteni ca acolo ar fi cel mai frumos apus de soare din lume si am zis sa avem si noi experienta asta si sa ne bucuram de ea, dar cred ca pe la final de vara, asa”, au marturisit Cleopatra Stratan si Edward Sanda pentru WOWbiz.ro. 

E la fel de superba! Vezi cum arata Ariana Grande fara un pic de machiaj pe fata - FOTO

Articole din aceeasi categorie