27.07.2022
E la fel de superba! Vezi cum arata Ariana Grande fara un pic de machiaj pe fata - FOTO

Ariana Grande a decis sa participe si ea in noul trend al vedetelor - de a face selfie fara machiaj. Recent, interpreta a publicat o imagine in cadrul promovarii brandului sau „R.E.M. Beauty”. Artista a decis sa le arate urmaritorilor sai ca naturaletea este mereu frumoasa.

In continuare, vedeta a publicat o alta fotografie, unde pozeaza deja cu machiaj. Putem observa ca interpreta a aplicat un balsam pentru buze, a folosit rimel, si-a vopsit sprancenele si a adaugat bonzer si concealer. Acest machiaj „natural” i-a accentuat trasaturile de „papusa”.

Vezi cum arata Marina Carnat la 18 ani. Bloggerita a publicat imagini de arhiva pe pagina sa de Instagram: „M-am schimbat mult?” - FOTO

„Eu am asteptat aceasta zi, 153 de zile”! Olga Tapordei s-a reintors in Ucraina. Vezi ce planuri are antreprenoarea acolo - FOTO/VIDEO

In toamna trecuta, Ariana Grande si-a prezentat propriul brand de cosmetica „R.E.M Beauty”, care include umbre pentru ochi, ruj si highlighter. Cu toate acestea, interpreta nu s-a oprit aici. In curand ea v-a lansat concealer in 60 de nuante. 

Articole din aceeasi categorie