15.05.2024
Clara Chia Marti, de nerecunoscut pe aeroportul din Barcelona! Cum a fost surprinsă de paparazzi iubita lui Gerard Pique

Studenta de 25 de ani cu care Gerard Pique a înșelat-o pe Shakira și-a făcut apariția pe aeroportul din Barcelona la sfârșitul lunii trecute și puțini au recunoscut-o! Iată cum s-a putut afișa Clara Chia Marti alături de fostul fotbalist!

Shakira și Gerard Pique au format un cuplu timp de 12 ani, însă relația lor s-a spulberat după ce fostul fotbalist a înșelat-o pe cântăreață cu o studentă în vârstă de 25 de ani. Artista a suferit foarte mult în urma despărțirii, și-a spus frustrările de fiecare dată când a avut ocazia și a lansat piese prin care s-a răzbunat pe fostul său partener, toate în timp ce Pique își făcea de cap cu amanta tinerică.

Gerard Pique, Clara Chia

A urmat un lung și dificil șir de evenimente în viața Shakirei, însă a reușit să depășească cu bine toată acea perioadă, mutându-se în final la Miami, alături de cei doi copii din relația cu fotbalistul.

Gerard Pique, Clara Chia

Gerard Pique și Clara Chia au rămas, în continuare, împreună și chiar s-a zvonit că au de gând să facă nunta, însă un alt detaliu a atras atenția tuturor. Tânăra de 25 de ani și fostul fotbalist au fost surprinși, de curând, pe aeroportul din Barcelona, iar Clara Chia abia a fost recunoscută!

Gerard Pique, Clara Chia

Îmbrăcată foarte simplu, cu o pereche de pantaloni cu dungi albe și negre, asortată cu un top alb și o jachetă de piele neagră, precum și ochelari de soare cu ramă albă, Clara Chia aproape că a trecut neobservată.

Gerard Pique, Clara Chia

Gerard Pique, pe de cealaltă parte, și-a păstrat stilul casual, fiind îmbrăcat atunci cu un trening clasic, un tricou alb, o șapcă de baseball și ochelari de soare negri.

Articole din aceeasi categorie