27.05.2024
Program inedit „Anti-age”, lansat la Alter-Med! Despre ce este vorba îți explică medicul șef Veronica Vîzdoagă - VIDEO

Acum ai ocazia să fii mereu tânăr, indiferent de vârstă. Un program anti-age, inedit pentru Republica Moldova, a fost lansat într-o clinică de medicina estetică și chirurgie plastică. Despre ce este vorba, află din cadrul unui reportaj marca O Seară Perfectă.

„Astăzi în clinina Alter-Med am lansat un nou serviciu de întinerire generală a organismului. Scopul este de îmbunătăți calitatea vieții pacienților noștri. Am lansat 3 pachete: standart, clasic și premiu. Ele sunt valabile atât pentru bărbați cât și pentru femei... Practic noi vă cumpărăm grijile. Noi stabilim diagnosticul, indicăm consultațiile necesare la specialiștii clinicii. Am lansat și Anti-Acnee Check-Up”, a spus Veronica Vizdoaga, medic-șef Alter-Med.

„Este foarte avantajos, noi vedem monitorizarea clientului în timp”, a menționat Elena Ungureanu, medic dermatolog Alter-Med.

Andreea Bostănică, studii și pregătire muzicală. Controversata vedetă se laudă că îi intră în conturi 20 de mii de euro pe săptămână

Deşi noul program anti-age a fost lansat recent, pacienţii deja se bucură de primele rezultate: „Sunt foarte mulțumită, sunt pentru a doua oară la așa procedură și îmi pare foarte bine. Am văzut mai multă energie, putere, mă simt mai tânără”.

„Promovăm un nou program de luptă cu îmbătrânirea”, a explicat Sorin Pasa, chirurg plastician Alter-Med. „Cu cele mai actuale metode din ghirurgia plastică și cosmetologie înbunătățim starea zonei intime a femeii”, a adăugat Tatiana Sepciuc, medic ginecolog Alter-Med.

Cate Blanchett s-a prezentat la Cannes cu o rochie inspirată din steagul palestinian: fotografia a devenit virală - FOTO

La evenimentul de lansare al noului program Anti-age, au fost prezenţi şi profesori universitari. „Putem obține și tinerețe și o altă calitate a vieții. Medicina modernă zilnic se schimbă în lume. Anti-Aging room vorbește despre o profilaxie a multor maladii și vorbește despre întinerire”, a spus Nicolae Bodrug, doctor habilitat, profesor universitar.

*Acest articol este un produs comercial

Articole din aceeasi categorie