08.02.2024
Cine este vedeta din Romania care a fost chemata sa cante la premiile Grammy! A povestit totul cu lux de amanunte

Premiile Grammy aduna cele mai mari vedete din lume la un loc. Beyonce, Celine Dion, Bruno Mars, Adele, sunt doar cateva dintre numele sonore care au calcat de-a lungul timpului pe faimosul covor rosu, iar Holy Molly era la un pas de a da nas in nas cu ei.

Mai mult decat atat, artista care continua sa ne cucereasca in fiecare an din ce in ce mai mult, ar fi avut sansa chiar sa cante pe scena premiilor Grammy. Intr-un videoclip postat pe pagina ei de TikTok, artista povesteste cum doar la 17 ani a fost la un pas de a ajunge la premiile Grammy. 

Pe vremea cand isi spunea Miss Mary, artista a atras atentia echipei celebrului artist Akon. Inscrisa la un concurs de talente ce ii putea trimite pe primii 3 castigatori la premiile Grammy, cu sansa de a urca pe scena, Holy a reusit sa ajunga cu ajutorul publicului pana pe locul 2. 

Desi de aici pana la scena Grammy-urilor era doar un pas, Holy Molly a avut parte de un eveniment neprevazut. Viza pentru accesul in SUA nu i-a fost eliberata la timp, motiv pentru care a pierdut sansa de a asista si de a canta alaturi de cei mai mari artisti ai lumii.

,,Nu e un final super fericit, insa mi-a dat un impuls sa lupt cu toata puterea ca sa imi urmez visul”, spune artista. 

Holy Molly impresioneaza de ceva timp publicul romanesc cu piese precum ,,Ploua”, alaturi de Tata Vlad, ,,Facem cum vrei tu” si ,,Totul meu”, colaborarea cu Adi Istrate. Artista face furori si in tari precum Polonia, castigand recent discul de aur pentru piesa “Menage a Trois”, dar si in Turcia, unde a atras atentia publicului cu “Freaks in Town”. 

Articole din aceeasi categorie