08.02.2024
Cine este noul iubit al lui Kim Kardashian. Cei doi sunt impreuna de cinci luni: „Relatia lor e tot mai serioasa”

Relatia dintre Kim Kardashian si Odell Beckham devine tot mai serioasa, potrivit unor surse citate de jurnalistii de la UsWeekly. Cei doi se intalnesc deja de cinci luni, dar isi doresc foarte tare sa-si pastreze povestea de iubire departe de lumina reflectoarelor.

Kim Kardashian, care a divortat oficial de Kanye West in noiembrie 2022, si-a refacut viata sentimentala alaturi de jucatorul de fotbal american Odell Beckham, care este mai tanar decat ea cu 12 ani.

Odell Beckham Jr.

Potrivit sursei citate, cei doi se intalnesc deja de cinci luni, iar relatia dintre ei devine tot mai serioasa.

„Odell este o persoana mai discreta decat Kardashian”, a dezvaluit o sursa apropiata acestora, explicand ca el nu-si doreste sa fie in lumina reflectoarelor sau sa apara in presa, asa cum s-a intamplat atunci cand Kim Kardashian era casatorita cu rapperul Kanye West.

Conform Daily Mail, numele lui Odell a fost asociat cu cel al surorii vedetei, acesta avand o pasiune pentru Khloe Kardashian in urma cu opt ani, in 2016.

Kim Kardashian

De asemenea, Odell pare sa fie un apropiat al familiei Kardashian, intrucat acesta a lucrat cu sora ei mai mica, Kendall Jenner, la o campanie pentru o pasta de dinti lansata in 2021.

Surse apropiate sustin ca cei doi au fost prezenti la petrecerea data inainte de a fi decernate premiile Grammy, iar acestia au parut extrem de indragostiti.

„Kim face eforturi pentru a fi cat mai discreta in ceea ce priveste viata amoroasa, cel putin pentru moment”, a mai precizat un apropiat al vedetei, adaugand: „Vrea sa-si protejeze viata personala mai mult decat a facut-o pana acum”.

Primele zvonuri privind o relatie intre Kim Kardashian si Odell au aparut in septembrie 2023. Cei doi au inceput sa iasa impreuna la scurt timp dupa ce acesta s-a despartit de partenera lui Lauren Wood, alaturi de care are si un fiu, Zydn, nascut in februarie 2022.

Articole din aceeasi categorie