21.08.2023
Cine este adevaratul Horia Brenciu. Irina Rimes a dezvaluit marele secret al artistului: „Au inceput destainuirile” - VIDEO

Irina Rimes l-a dat de gol pe Horia Brenciu! Artista a facut o dezvaluire la care nu multi oamnei s-ar fi asteptat! Dupa cum stim, Horia Brenciu este genul de artist care reuseste sa acapareze orice loc cu energia lui debordanta si pozitiva. Dintotdeauna a fost genul de personalitate puternica, ce nu trece neobservata, totusi, Irina l-a dat de gol cu ceva...

Irina Rimes l-a dat de gol pe Horia Brenciu

Cand apare Horia Brenciu, apar si starea de bine si rasetele. Artistul mereu stie sa destinda atmosfera si dupa cum toti stim, atunci cand se pune pe vorbit, debitul sau verbal este de neintrecut! Totusi, se pare ca nu ar fi asa mereu. La data de 19 august, Horia Brenciu si Irina Rimes au cantat pe aceeasi scena in cadrul festivalului „Inimo” de la Iasi. Dupa ce au facut un show de zile mari, artistii au decis sa se plimbe prin frumosul oras. Cum plimbarea indeamna la vorba, Irina Rimes a observat ceva!

„Ieri seara, dupa ce am cantat amandoi pe aceeasi scena, am luat-o la pas prin Iasi… Si au inceput destainuirile! Declaratia diminetii i-a apartinut Irinei!”, a spus Horia Brenciu la descriere unui clip postat pe Instagram.

Lacrimi de fericire! Maria Ciorici si-a revazut fratele dupa aproape 2 ani. Cum a avut loc momentul emotionant - VIDEO

Ei bine, artista a constatat ca in spatele camerelor de filmat, Horia Brenciu nu este atat de vorbaret precum il stim!

„Am facut o constatare...Baieti si fete vreau sa va spun ca Horia atunci cand nu este filmat, vorbeste mai putin!”, a spus Irina Rimes pe Instagram.

Horia Brenciu, clip alaturi de fiul adoptiv

Vorbaret, nevorbaret, Horia Brenciu are o sensibilitate aparte. Este un tata extrem de devotat, care isi adora copiii, motiv pentru care recent a scos o piesa intitulata „Tata”, in care canta despre amintirile frumoase din copilarie, dar si despre legatura speciala pe care o are un copil cu tatal sau. Clipul insa, a fost cu atat mai emotionant pentru ca Horia a decis sa il filmeze alaturi de fiul sau adoptiv Toma, in varsta de 9 ani! 

Sarbatoare in familia Tatianei Heghea! Ce mesaj emotionant a publicat interpreta in mediul online: „La multi ani, tobosarul meu!” - VIDEO

Indragitul artist a postat pe retelele de socializare un clip in care dezvaluie ca el si Toma  apar pentru prima data intr-un clip muzical de-al artistului. In descrierea postarii Horia Brenciu a tranmis si un mesaj sincer legat de aceasta experienta deosebita alaturi de fiul sau.

„O experienta care ne-a marcat…Pe fiul meu, Toma, pe regizorul Iura Luncasu, pe mine si intreaga echipa alaturi de care am filmat clipul “TATA”. In curand”, a scris Horia Brenciu in descrierea postarii.

Articole din aceeasi categorie