17.09.2023
Cine e Laila, tanara cu 9 nume, care a intors doua scaune la Vocea Romaniei: „Esti foarte buna” - VIDEO

Are 9 nume, dar lumea ii spune Laila. „Sunt jumatate araboiaca, tata este arab si mama este romanca. Parintii au divortat”, isi incepe tanara din Bucuresti povestea. 

Laila (25 de ani) a mostenit 7 nume de la tatal ei si 2 de la mama ei. Numele complet al concurentei este: Laila Hussam Wajih Sadic Abdel Hafed FZ’A Maria Ilinca. Pe langa cele 9 nume, Laila are numeroase talente.

„Eu la baza sunt actrita, am terminat UNATC. Am incercat sa fiu si amuzanta, sa fac stand-up. Fac si social media, postez pe conturile de socializare, fac de toate. Mi-am dorit dintotdeauna sa cant”, a spus Laila la testimoniale.

Adriana Gavrila, profesoara de romana cu suflet de artist! Cum a evoluat aceasta pe scena de la Vocea Romaniei - VIDEO

Laila a ales sa interpreteze piesa „No time to die” pe scena de la Vocea Romaniei si a convins doi antrenori sa apese butonul.

Theo Rose: „Ai o voce foarte clara! Pe langa asta, din interpretarea ta se cunoaste ca ai cumva deprinderea asta de a te exprima lumii, de a spune ceva. A fost o interpretare care a transmis si noi ne dorim tare sa vii in echipa noastra si sa lucram impreuna”.

Daniela Bejan - aparitie diafana pe scena de la Vocea Romaniei. Moldoveanca i-a impresionat pe antrenori cu timbrul ei unic: „Esti o poezie de om” - VIDEO

Irina Rimes: „Esti foarte buna, dar poti sa fii si mai buna. Si asta vom lucra daca vii in echipa mea”.

Laila a ales sa mearga in echipa formata din Horia Brenciu&Theo Rose.

Articole din aceeasi categorie