15.05.2022
Cinci concurenti s-au calificat in marea finala Romanii au talent! Vezi cine sunt acesetia - FOTO

Au trecut prin emotii colosale in etapa auditiilor, insa aseara au inteles ce inseamna un spectacol live. Un moment in care inimile celor de acasa bat in paralel cu a lor. Primii 12 concurenti calificati in aceasta faza a competitiei au urcat pe scena Romanii au talent cu un vis: acela de a fi finalisti si de a avea o sansa la primul loc. Iar aceasta motivatie s-a vazut in fiecare prestatie! 

La finalul serii, cei patru jurati au facut primele doua propuneri pentru premiul de originalitate: Alex Dowis si DJ Hugo. Iar telespectatorii au decis primii cinci calificati in marea finala, de pe 27 mai: Martina Meola, Raisa Radu, Gabriela Dinca, Zametheea si Alex Dowis.

Moldoveanca Martina Meola, moment uluitor pe scena talentelor: a cantat la pian legata la ochi si a ridicat toata sala in picioare: “Cred ca acesta e un numar demn sa castige Romanii au talent” - FOTO/VIDEO

Prima semifinala live a show-ului a fost lider absolut de audienta, in intervalul orar 20:28 – 24:38. In randul publicului national, cu varsta cuprinsa intre 21 si 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 9.4 puncte de rating si 35.8% cota de piata, fata de locul 2 care avea doar 3.4 puncte de audienta si 13.0% share. De-a lungul difuzarii, aproape 1.8 milioane de romani s-au bucurat de spectacolul incredibil, iar in minutul de aur, la ora 22:17, aproape 2.6 milioane de telespectatori erau cu ochii pe show.

Prima semifinala le-a adus telespectatorilor un show extraordinar si multa emotie. Concurentii au prezentat numere complexe, iar evolutia lor din etapa preselectiilor pana acum a fost apreciata de Andi, Andra, Dragos si Mihai Bobonete, care au aplaudat determinarea de a face spectacol. Ana Maria Pantaze, castigatoarea sezonului 9, a revenit cu o interpretare emotionanta, amintind de ce a meritat aprecierea celor de acasa. A fost o seara plina de dinamism, in care reprezentatiile de muzica, dans, poezie si acrobatie s-au completat perfect. 

Vinerea viitoare, show-ul continua cu cea de-a doua semifinala live! Alti 12 concurenti vor lupta pentru ultimele locuri in finala, in direct pe PRO TV si VOYO. 

Articole din aceeasi categorie