06.12.2022
Chisinaul a imbracat straie de sarbatoare! Vezi cum arata centrul capitalei, care a fost impodobit cu o multime de decoratiuni, luminite si brazi stralucitori - VIDEO

Desi au mai ramas cateva saptamani pana la sarbatorile de iarna, Chisinaul a imbracat deja straie de sarbatoare. In oras au fost inaugurati brazii de Craciun, dar si alte decoratiuni. Reporterul PRO TV Madalina Sorocovschi a mers oraselul de Craciun, de unde a venit cu mai multe detalii intr-o transmisiune live pentru O Seara Perfecta.

Oraselul de Craciun a fost deja inaugurat desi a mai ramas ceva timp pana la sarbatori. Insa, atmosfera de sarbatori deja se poate simti in centrul capitalei. Oraselul a fost amenajat in scuarul Teatrului National de Opera si Balet „Maria Biesu”.

10 ani de momente unice la „O Seara Perfecta”! Ce isi amintesc invitatii emisiunii despre provocari, farse sau interviuri, puse la cale de reporteri in toti acesti ani: „Am mancat si viermi, si gaze si ce nu am mai facut” - VIDEO

Au fost instalate o multime de decoratiuni, printre care si un tron stralucitor, unde oamenii nu ezita sa faca poze.

„Atmosfera de Craciun se asociaza intotdeauna cu copilaria, atunci cand impodobeam pomul de Craciun alaturi de cei dragi”, Madalina Sorocovschi, reporter PRO TV. 

De asemenea, in scuarul Teatrului a fost amenajat un topogan, care pare a fi distractiv atat pentru cei mici, cat si pentru adulti. 

Ce ar face Doina Stratan cu un milion de euro, dar si ce crede despre prietenia dintre un barbat si femeie? Designer-ul vestimentar a facut dezvaluiri sincere - VIDEO

„E foarte bine. Noi acum ne vom da pe topoganul asta de gheata. Nu ne este frica. E super. Am scris scrisoare, doar ca nu lui Mos Craciun, ci Craciunitei. Imi doresc un iphone 14 pro max, un apartament cu trei odai, jacuzzi, limuzina, masina scumpa. Asa mai basic”, vizitator. 

Pentru cei mai flamanzi si mai pofticiosi sunt amenajate multe gherete cu delicii. 

Articole din aceeasi categorie