31.05.2022
Chiar daca este populara pe retelele sociale, in ultimul timp Romina nu prea a aparut acolo! Interpreta a recunoscut ca avea nevoie de o pauza, pentru a-si aduna toate gandurile: „Uneori chiar ai nevoie de asta...” - VIDEO

Are peste 80 de mii de urmaritori pe TikTok, desi in ultima perioada este mai absenta de pe retelele de socializare. Este vorba despre tanara interpreta Romina Baltag, protagonista unui reportaj, marca O Seara Perfecta. 

Interpreta Romina si reporterul ProTV, Madalina Sorocovschi,  s-au intalnit intr-un loc mai special, plin de pisici, cele care ne dau mereu o stare de liniste si implinire. 

In ultima perioada, Romina este mai absenta de pe retelele de socializare. „Am luat un pic de pauza, pentru a-mi aduna gandurile, ma gandesc la viitorul meu mai mult. Plus la asta, acum sunt implicata in mai multe proiecte, legate de muzica. Am in cap multe ganduri si am decis sa fac o pauza chiar. Aveam nevoie de asta, pe plan mental”. 

„Sa cante milioane de copii!” Suntem in anul cultural Eugen Doga, iar cu aceasta ocazie a fost organizat un concert special, dedicat pacii: „Cred ca acesti copiii vor fi mai cuminti si nu vor provoca razboaie” - VIDEO

Din cand in cand, interpreta apare pe TikTok, insa, dupa spusele sale, aceasta ocupatie este destul de complicata. „E o munca grea. Pana nu gasesti un element perfect si potrivit pentru a filma ceva frumos. Dar, in schimb, e interesant cand vezi un produs destul de frumos, care stii ca s-a meritat sa depui putina munca. Am 81 de mii de urmaritori. Nu mi-a luat mult timp sa-i adun. 

Acolo trebuie doar sa postezi, sa mai faci live cu urmaritorii tai, sa interactionezi cu ei, sa aduni cate mai multe like-uri pentru a avea mai multi urmaritori. Dar e frumos, e o chestie care te scoate din starea de depresie si te tine intr-o dispozitie mai buna”. 

Supravetuieste in America pentru a-si indeplini visul! Afla povestea moldovencei Irina Madan, o tanara ambitioasa care creeaza piese unice cu motive traditionale in SUA: „Am revenit sa mananc cirese si sa miros bujori...” - VIDEO

Banii pe care ii castiga pe TikTok ii investeste in mare parte in muzica. „Toate sursele de venit care vin din colo, le investesc in viitorul meu, in muzica”. 

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie