31.05.2022
Chiar daca au o diferenta de varsta de 12 ani, sunt buni prieteni! Interpretii Oleg Spanu si Daniel Svet au lansat un cover de exceptie la renumita piesa „It's A Man's Man's World”. Vezi cat de bine le-a reusit celor doi sa interpreteze melodia - VIDEO

Au lansat recent un cover de exceptie care promite a fi un adevarat hit. Invitati in platoul emisiunii O Seara Perfecta au fost interpretii Oleg Spanu si Daniel Svet.

Cine isi mai aminteste de legendara piesa a anilor 60, „It's A Man's Man's Man's World”? Tinerii interpreti, Oleg Spanu si Daniel Svet au lansat recent pe Youtube un cover al melodiei si cu aceasta ocazie, l-au interpretat si in platoul serilor perfecte.

Intrebati de Anisoara Loghin de ce au ales sa cante impreuna, Daniel a raspuns: „Pai uite ca Oleg a venit la mine la lectii si am inteles ca are o voce fenomenala. Eu ca profesor mai mult mentin capacitatile lui. Am zis ca ar fi o idee faina sa facem ceva in doi pentru ca are o voce superba.”

Obiceiul alimentar care a ajutat-o pe Chrissy Metz sa slabeasca 45 de kg

Pe langa faptul ca cei doi au lansat un cover, Daniel si Oleg au decis sa filmeze si un videoclip pe masura. „Ideea a fost ca sa fie asa un stil James Bond, cumva am vrut ca totul sa fie mai serios, mai barbateste. Piesa are un continut profund.”

Oleg Spanu a recunoscut ca acesta este primul videoclip in care s-a filmat si a avut doar emotii pozitive la filmari.

Horoscop 31 mai 2022. Zodiile care au mare noroc de bani si succes in afaceri

Deoarece piesa este despre barbati, interpretii au fost intrebati ce inseamna pentru ei un „barbat adevarat”. „Este cel care creeaza, se duce la munca, aduce bani acasa, creste copiii, isi iubeste sotia, dar femeia face mancare, creste copiii. Ei unul fara altul nu pot.”, a povestit Oleg Spanu.

Si Daniel Svet a explicat ce inseamna in viziunea lui un barbat adevarat: „Eu cred ca barbatul este in primul rand sustinerea familiei. Barbatul este cel care are ceva legat cu radacina tuturor lucrurilor frumoase, dar barbatul este si ceva firav, insa multi nu stiu de acest lucru pentru ca el nu are dreptul sa arate ca este cumva mai slab.”

Diferenta dintre Instagram si realitate. Cum arata Cardi B fara filtre si hainele extravagante de scena - FOTO

Chaiar daca Daniel este profesorul lui Oleg acestia sunt si buni prieteni. Recent cei doi au fost chiar si la un concert in Romania. „Eu am 26, iar el are 14.”, a spus Svet.

Articole din aceeasi categorie