31.05.2022
Obiceiul alimentar care a ajutat-o pe Chrissy Metz sa slabeasca 45 de kg

Cunoscuta pentru rolul ei emblematic din serialul de la NBC „This Is Us”, actrita a fost pe deplin deschisa despre calatoria ei de slabire din viata reala, la fel ca personajul ei din drama, Kate Pearson. Iata obiceiul alimentar care a ajutat-o pe Chrissy Metz sa slabeasca 45 de kg.

In timp ce era o actrita de succes, Metz se gandea constant la lupta ei continua cu greutatea. Aceasta lupta a dus in cele din urma la eliminarea a 45 de kg.

Obiceiul alimentar care a ajutat-o pe Chrissy Metz sa slabeasca 45 de kg

Desi Metz nu mai lasa greutatea sa interfereze cu succesul ei, a fost o calatorie lunga pentru ea sa se simta confortabil in pielea ei. In timpul eforturilor ei de slabire, ea a facut cateva schimbari in stilul de viata pentru a ajuta la pierderea kilogramelor. Potrivit People, Metz a slabit 45 de kilograme mancand cu deficit de calorii.

„Tot ce am facut a fost sa am o dieta de 2.000 de calorii si sa merg 20 de minute pe zi”, a spus ea pentru People.

Dezechilibrul caloric este cauza numarul unu a cresterii in greutate. In esenta, daca mananci mai multe calorii decat arzi, atunci vei ajunge sa te ingrasi. Mai ales in zilele noastre, avem tendinta de a manca alimente procesate mai bogate in calorii si mai putine alimente integrale. Stam mai mult pe scaun, ceea ce nu ajuta la scaderea in greutate. De aceea, consumul unui numar mai mic de calorii si miscarea, chiar si pentru o perioada scurta, pe parcursul zilei pot fi benefice pentru pierderea in greutate.

Este important sa te concentrezi pe calitatea si cantitatea alimentelor. Este esential sa iti calculezi caloriile pe baza ratei metabolice. Poti face acest lucru gasindu-te nevoile calorice specifice inainte de a stabili orice tip de deficit de calorii pentru pierderea in greutate. In general, stii ce si de cat are nevoie corpul tau.

Cu toate acestea, slabirea lui Metz s-a intamplat rapid, in decurs de 5 luni. Ea a avut nevoie sa slabeasca pentru a ajunge in lumea filmului. De atunci, din fericire, ea a devenit mai atenta cu corpul ei, concentrandu-se pe a fi sanatoasa pentru ea insasi, nu pentru mass-media.

Relatia speciala pe care o are Madalina Ghenea cu mama lui Elon Musk. Ce mesaj a primit romanca de la Maye

Motivul pentru care Chrissy Metz si-a dorit sa-si schimbe complet viata

Metz a spus pentru publicatiile internationale ca ia masuri pentru a pierde in greutate. Cu toate acestea, ea clarifica ca opririle de-a lungul calatoriei sale de pierdere in greutate nu sunt pentru nimeni, in afara de ea insasi.

„Vreau sa am un corp in forma, sanatos si sa nu fiu pusa intr-o cutie. Nu vreau sa fiu limitata de nimic”, spunea Metz in interviu.

Pe masura ce Metz continua sa prospere in industria actoriei, ea si-a schimbat, de asemenea, mentalitatea catre mai multa pozitivitate corporala, neconcentrandu-se in mod special pe numerele de pe cantar si neavand un obiectiv de pierdere in greutate in minte.

Horoscop 31 mai 2022. Zodiile care au mare noroc de bani si succes in afaceri

Potrivit Women’s Health, ea a vorbit la WrapWomen’s Power Women Summit despre abordarea presiunii de a pierde in greutate.

„Fie ca slabesc sau nu, nu prea tin de un numar”, a spus Metz la summit. „Nu cred ca este important pentru ca nu e nimeni in masura sa decida pentru corpul tau”.

Metz a explicat mai apoi importanta ca fiecare individ sa determina ceea ce il face fericit si cum sa realizeze asta.

„Va dura ceva timp. Sunt cateva zile in care imi spun . In alte zile, cand inima mea este fericita, nu mi-e foame. Vreau sa am grija de corpul meu si sa traiesc o viata sanatoasa? Absolut. Asta nu inseamna ca nu o poti face la o dimensiune neconventionala.”

Articole din aceeasi categorie