31.05.2022
Chiar daca a suferit un accident vascular cerebral, a vrut sa lupte. Un conoscut prezentator din Ucraina a vorbit despre incercarile lui de a merge pe front - FOTO

Prezentatorul Serghei Kostyra a povestit in cadrul unui interviu de ce nu se afla in randurile Fortelor Armate ale Ucrainei.

Serghei Kostyra, gazda canalului STB, spune ca atunci cand a lucrat ca avocat timp de 20 de ani, a observat in mod constant cat de mult sufera oamenii.

„Am mers la biroul militar atunci cand a inceput razboul si marturisesc nu am spus tot adevarul despre sanatatea mea. Nu am povestit nimic despre accidentul vascular cerebral pe care l-am avut in 2003. Am trecut de comisie si chiar eram pregatit sa merg pe front, dar pana la urma nu poti pacali armata noastra. M-au sunat mai tarziu si mi-au spus ca nu ma vor lasa sa lupt cu un accident vascular cerebral si un al doilea grad de dizabilitate.”, a marturisit prezentatorul.

Cu riduri si cu parul alb! Bradley Cooper - de nerecunoscut in ultima imagine postata - FOTO

Serghei a inteles ca daca nu poate pleca pe front atunci este absolut necesar sa activeze in calitate de voluntar.

„E dezgustator cand comunici cu oameni din teritoriile ocupate si incep sa sustina pozitia rusilor. Li se spala creierul mult. Se creeaza iluzii in randul oamenilor. Invadatorii rusi inbraca adesea uniforma Fortelor Armate ale Ucrainei si sa bombardeze zone rezidentiale.”, a adaugat prezentatorul.

Fiica Danielei Cheltuitor a implinit 2 luni! Bloggerita a publicat imagini emotionante alaturi de Eva: „Doua luni de fericire” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie