06.09.2023
Cher, in varsta de 77 de ani, dezvaluie secretele aspectului sau fizic de invidiat

Cher a vorbit onest despre lucrurile care o ajuta sa ramana vesnic tanara.

Cher a implinit in luna mai 77 de ani, insa este dovada vie ca varsta este doar un numar. Invitata in cadrul emisiunii Good Morning Britain, artista a vorbit despre lucrurile care o ajuta sa ramana tanara, atat fizic cat si psihic.

Cher - YouTube

„Pur si simplu nu pot sa cred ca voi avea 80 de ani la un moment dat, mai devreme decat mi-as dori”, a marturisit cantareata, care a adaugat si ca nu este pregatita sa isi schimbe look-ul iconic.

„Voi purta in continuare jeansi si voi purta in continuare parul lung si si voi continua sa fac aceleasi lucruri pe care le-am facut intotdeauna. Imi amintesc cand eu si prietena mea, Paulette, vorbeam despre momentul in care va trebui sa ne tundem parul si sa nu mai purtam jeansi, pentru ca se parea ca in acele vremuri asta faceau femeile – si inca nu m-a lovit treaba asta.”

Cher Celebrates 77th Birthday With Honest Post on Aging

Cher a recunoscut ca mostenirea genetica este unul dintre factorii care contribuie la aspectul sau tineresc, precizand insa si ca este intotdeauna in pas cu tendintele.

„Genele din familia mea sunt uimitoare”, a spus Cher, a carei mama, Georgia, a trait pana la 96 de ani. „Nu stiu daca faptul ca nu te simti batran te face mai tanar. Eu tin pasul cu tendintele. Am o multime de prieteni tineri. Am si prieteni batrani. Sincer, nu incerc sa ma simt tanara. Nu incerc sa fiu tanara. Sunt cine sunt. Pur si simplu ma descurc.”

Cher - Wikipedia

Nu este insa pentru prima oara cand artista vorbeste despre varsta ei si despre faptul ca inca nu se simte „batrana.”

Articole din aceeasi categorie