25.02.2022
Cher a declarat public ca sustine poporul ucrainean: „Daca i se va oferi sansa, Putin va inghiti natiuni suverane pana cand va reinvia URSS” - FOTO

Cantareata americana Cher, in varsta de 75 de ani, sprijina poporul ucrainean in aceasta situatie dificila. Vedeta a publicat si un mesaj pe pagina sa de Twitter.

Intr-o postare publicata pe Twitter, Cher a scris: „Putin este un despot. Daca i se va oferi sansa, Putin va inghiti natiuni suverane pana cand va reinvia URSS. Europa va ajunge sa fie mica si neaparata. Rusia, China, Arabia Saudita vor sa ne invinga. Si vad o mare oportunitate. Ei seamana ura, dezbinare, slabiciune.”

Postarea a adunat mii de aprecieri, dar si comentarii din partea internautilor. Si ei si-au exprimat sprijinul pentru poporul ucrainean.

„Putina lume stie, dar familia Cutelaba provine din Ucraina. Radacinile mele sunt acolo si imi pasa de viitorul acestei tari.” Hulk din Moldova a venit cu o reactie pe Instagram

Si alte vedete internationale au vorbit despre situatia din Ucraina. Actrita si interpreta Miley Cyrus a scris: „In aceasta dimineata a fost sfasietor sa ma trezesc de la vestea ca Ucraina a fost invadata. Am trait o experienta incredibila in Kiev in timpul filmarilor pentru videoclipul meu la piesa „Nothing Breaks Like A Heart”. Am sa fiu mereu recunoscatoare tuturor oamenilor de acolo, care m-au intalnit cu caldura si cu bratele deschise.”

Joi dimineata, Vladimir Putin a anuntat o operatiune militara speciala in Ucraina, informatia a generat multa panica in intreaga lume. Ulterior, mai multe vedete internationale s-au aratat indignate de decizia presedintelui rus.

Nu razboiului! Pasha Parfeni nu este indiferent fata de Ucraina si a iesit in strada alaturi de mai multi oameni: „N-am putut nici sa lucram, nici sa ne odihnim.” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie