02.10.2023
Cezar Stratan - fotografie de colectie alaturi de Carla's Dreams! Ce fotografie a publicat fiul lui Pavel Stratan pe retelele de socializare - FOTO

Urmand exemplul sororii sale care este extrem de activa pe social media, in ultima perioada si Cezar a inceput sa-si incante fanii cu fotografii si video-uri din viata lui de zi cu zi.

Recent, tanarul interpret l-a vazut pe Carla's Dreams la un eveniment. Si pentru ca nu a vrut sa rateze ocazia, acesta a decis sa-si faca o fotografie cu celebrul artist de la noi.

Fotografia a fost incarcata pe Instagram, acolo unde a adunat in mai putin de o zi peste 270 de aprecieri din partea abonatilor.

„Postare noua”, a mai scris interpretul pe online si l-a etichetat totodata pe Carla's.

La cine ramane animalul de companie in caz de divort? Afla raspunsul de la avocatul Dumitru Barbaros - VIDEO

Cezar Stratan este un interpret din Republica Moldova nascut la data de 13 decembrie 2008. Este fiul cantaretului Pavel Stratan. Printre piesele sale se numara: „Alta data”, „Nota de tacere”, „Mami”.

Sarbatoare in familia Iulianei Beregoi! Mama interpretei, in culmea fericirii dupa ce a fost felicitata la miezul noptii cu ocazia zilei ei de nastere - FOTO/VIDEO

Articole din aceeasi categorie