08.02.2021
„8 zile de iad. Cand am putut sa ma ridic singur, am izbucnit in lacrimi” Iosif Prigozhin si Valeria s-au infectat cu COVID-19 in Dubai. Cosmarul prin care a trecut producatorul

Producatorul rus, Iosif Prigozhin, a recunoscut ca s-a infectat cu noul coronavirus. Din fericire, asistenta la timp a medicilor din Dubai, unde Iosif se afla la acea vreme, l-a ajutat sa supravietuiasca si sa revina la modul sau obisnuit de viata.

„Va dau o garantie 100% ca orice barbat este super mega topit dupa sexul oral.” Tany Vander vorbeste deschis pe temele tabu din societatea noastra

Sotul cantaretei Valeria a disparut mult timp de pe retelele de socializare. Prigozhin a incetat sa mai impartaseasca poze noi, ceea ce a provocat ingrijorare in randul fanilor. Astazi a facut o marturisire rezonanta. S-a dovedit ca in vacanta din Dubai, Iosif a avut parte de un tratament serios de virusul de care s-a infectat. Producatorul a postat o fotografie in care apare intr-un scaun cu rotile, iar alaturi era un aparat voluminos.

„Acum cateva zile mi-am sarbatorit a doua zi de nastere”, a spus Prigozhin. Nu a indraznit sa vorbeasca despre ceea ce a trait, dar s-a razgandit pentru a-si avertiza compatriotii. „Stiu un lucru: covidul este o ruleta adevarata si nu se stie daca alegerea celei cu coasa nu va cadea peste tine”, a asigurat Iosif.

Inca de la inceputul pandemiei, sotii au incercat sa respecte toate masurile de precautie. In mijlocul celui de-al doilea val, cantareata si producatorul au plecat in Dubai.

Valeria a fost prima care s-a imbolnavit. Interpreta hitului „Часики” a trecut printr-o forma usoara de covid. Sotul ei a fost, insa, mai putin norocos. „Prima saptamana de boala m-am simtit destul de bine si m-am gandit ca deja imi revin, dar brusc am inceput sa ma sufoc si pur si simplu nu m-am putut ridica. Am fost dus de urgenta la spital”, a spus Prigozhin. Specialistii au luat pacientul sub supraveghere la timp.

„Cosmarul a inceput. Starea se inrautatea cu fiecare minut, eram conectat la oxigen. Nu-mi amintesc bine. Medicii veneau si plecau, faceau teste, faceau tot felul de poze, dar situatia se inrautatea ”, a scris producatorul pe pagina sa de Instagram.

„Boala mea s-a dezvoltat in cel mai rau scenariu posibil. 8 zile de iad, dar datorita tratamentului competent si sprijinului familiei si al prietenilor si rudelor, am supravietuit si astazi scriu aceste randuri ”, a mai adaugat sotul Valeriei.

„Cand am putut sa ma ridic singur, pentru prima data, eu, un barbat adult, am izbucnit in lacrimi de la realizarea ca este minunat sa traiesti. Primul mic dejun normal mi-a provocat o stare de extaz. A face dus este o adevarata relaxare. M-am intors de la spital ca o alta persoana ”, a explicat Iosif. El le-a multumit medicilor din Dubai, precum si specialistilor rusi care i-au monitorizat sanatatea de la distanta.

Citeste si :  Imnul Republicii Moldova, interpretat de o artista din Japonia. Vezi cat de frumos suna acesta

Sursa foto: Instagram

Articole din aceeasi categorie