20.06.2023
Cel mai stupid tatuaj facut vreodata. Ce a aparut pe fata unui tanar dupa o sedinta la salon

Un tanar din Italia a cerut un tatuaj neobisnunit la un salon specializat. Artista in desene pe corp s-a conformat, insa fanii ei sunt de parere ca a incalcat etica acestei meserii.

Tatuajele sunt un mod de a transmite mesaje despre noi, despre pasiunile noastre, despre personalitatea noastra, despre apartenenta la un grup etc. Pentru un tanar din Italia, tatuajul pe care l-a cerut unei tinere experte in arta tatuajelor a avut o cu totul alta semnificatie.

Prima sedinta foto in 5! Maggy Platon a publicat fotografii adorabile alaturi de sotul sau si cei trei copii - FOTO

Maria Gina Altobelli (30 de ani) este acum criticata de admiratorii ei pentru ca a ignorat orice urma de etica atunci cand a acceptat sa dea curs cererii neobisnuite a clientului ei.

El i-a cerut sa-i tatueze in jurul ochilor o rama de ochelari. Explicatia: uita mereu sa-si ia ochelarii atunci cand pleaca de acasa, iar desenul „i-ar sari in ochi” de fiecare data cand se priveste in oglinda, la baie.

Un clip in care Maria executa neobisnuitul tatuaj a fost ditribuit pe TikTok, unde a strans peste 19,5 milioane de vizionari si peste 11.000 de comentarii. Multe dintre ele sunt deloc negative.

 

„Nu e real. Nu e real. Va rog. Ca purtator de tatuaje pe fata... va rog sa-mi spuneti ca nu e real”, a comentat un internaut.

„Unii artisti tatuatori trebuie sa-si sfatuiasca mai bine clientii”, e de parere altcineva.

Alti internauti, care au propriile tatuaje, sustin ca videoclipul nu e ceea ce pare si ca tatuajul e doar unul temporar, realizat dupa tehnica Sharpie. Aceasta presupune utilizarea unor cerneluri de tip marker care, dupa aplicare, cu ingrijirea corespunzatoare, pot sa tina pana la o luna.

Articole din aceeasi categorie