02.12.2019
Cel mai indragit brand polonez de produse de casa - acum si la noi. Vino si descopera „Home and You”

Home & You” – magazinul cu peste 150 de filiale in toata lumea a ajuns acum si la Chisinau. Lumea decoratiunilor si a obiectelor pentru casa este concentrata intr-un singur loc, unde fiecare obiect reflecta stilul sau propriu, unde mereu domneste atmosfera de sarbatoare si confort, iar personalul este mereu atent si informat. Ii gasesti la etajul II al Zity Mall.

Lantul de magazine „Home & You” a fost infiintat in anul 2006 in Polonia, acest brand a fost indragit intr-atat de mult de toti, ca in scurt timp au fost deschise 150 de filiale in toata lumea. In primavara 2019, reteaua de magazine a inaugurat unul si la noi, in centrul comercial Zity Mall. Magazinul a fost apreciat si de chisinauieni pentru autenticitatea si unicitatea stilului. Vitrinile amenajate cu gust si originalitatea sortimentului au atras atentia vizitatorilor.

Magazinul este separat in 5 zone: camera de oaspeti, bucatarie, camera de baie si dormitor. In fiecare zona veti gasi o multime de colectii in diverse stiluri, pentru orice gust si buzunar. In ajunul sarbatorilor de iarna, puteti procura cadouri pentru persoanele dragi si apropiate. In magazin, puteti primi certificate in suma de: 500, 1000 si 2000 MDL.

Categoriile de marfurile disponibile:

-Ceramica si portelan de colectie;

-Portelan pentru masa, sticla si ceramica;

-Marfuri pentru bucatarie si camera de masa;

-Obiecte de interior, cadouri si suvenire;

-Marfuri pentru camera de baie si WC;

-Marfuri pentru dulap si aranjarea obiectelor pentru pastrare;

-Marfuri pentru curatenie si mentinerea ei;

-Marfuri pentru copii;

-Marfuri pentru vila, picnic, odihna si calatorii.

La „Home & You” puteti alege cadouri pentru angajatii si partenerii companiei voastre. Magazinul a pregatit vouchere cadou si o colectie speciala. In magazinul nostru va veti simti ca in poveste, plimbandu-va printre vitrine. Suvenire de Craciun si Revelion, coroane decorative, braduti pufosi, jucarii cu eroi din povesti. Accesoriile si jucariile vor crea o atmosfera magica si vor umple locuinta voastra de un confort deosebit!

Magazinul „Home & You” este o lume uimitoare, plina de arome gingase, cu vesela eleganta, cu atmosfera de sarbatoare, cadouri unice si obiecte stilate. 

*Acest articol este un produs comercial.

Articole din aceeasi categorie